Forum » Kaj kupiti » Katere kakovostnejše slušalke za mp3 predvajalnik?
Katere kakovostnejše slušalke za mp3 predvajalnik?
boogle ::
Kupil sem mp3 predvajalnik in priložene slušalke so slabše kvalitete (tudi po reviewih priporočajo zamenjavo) ...zanima me kaj se dobrga dobi tam za ene 20€ - rad bi pa slušalke ki se jih namesti v uho se pravi brez obroča okol ali nad glavo.
Hvala !
Hvala !
BaRtMaN ::
Po prebranem dosti hvalijo Creative EP-630. V Sloveniji jih najdem preko najdi.si samo v Conradu za zasoljenih 40€.
Sicer pa mene zanimajo ravno take, ki tebe ne. Imam precejšnje probleme s slušalkami za v uhelj, ker mi neprestano padajo ven. Zato iščem nekaj uporabnega, ki se zatakne za uho. Imel sem že Creative Backphone pa se mi je ena slušalka odlomila.
Sicer pa mene zanimajo ravno take, ki tebe ne. Imam precejšnje probleme s slušalkami za v uhelj, ker mi neprestano padajo ven. Zato iščem nekaj uporabnega, ki se zatakne za uho. Imel sem že Creative Backphone pa se mi je ena slušalka odlomila.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
eVro ::
Sennheiser CX 300. So in-ear, tukaj te pridejo 60 €, v tujini pa 30 €. Verjemi, ne boš hotel drugega.
t3hn0 ::
tud jst sm popizdil, ker sm ugotovil, da so prilozene slusalke ob mp3 playerju zanic. zato sem sel na mimovrste, kjer sm najdu Sony MDR-EX71SL/B in morm priznat, da so ful vredu. sicer so pa mal cez 40€, sam so vredne denarja.
^.^
boogle ::
Gledam te dve, razlika je 15€ akustične karakteristeke so iste ...a morda kdo ve a je razlika le ta da ma 71 zraven še podalšek?
Sony MDR-EX32LP =25€
Sony MDR-EX71SL =40€
hvala & lp
Sony MDR-EX32LP =25€
Sony MDR-EX71SL =40€
hvala & lp
eVro ::
To je vse plastika proti Sennheiser CX 300 ali še malo dražje Shure E2c. Se splača dat 30 € za Sennheiser in uživati v dobri kvaliteti mp3, ker boljše se že skoraj težko dobi (za boljše slušalke rabiš tudi boljši vir).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slusalke za v usesa (in-ear)Oddelek: Kaj kupiti | 1368 (1140) | Planetarium |
» | in-ear sušalkeOddelek: Zvok in slika | 1529 (1529) | icko |
» | Slušalke za mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 6040 (5104) | zuz3k |
» | [Slušalke] In " EAR " do 10kOddelek: Zvok in slika | 5771 (3999) | Keyser Soze |
» | Slušalke Sony MDR-EX51LP vs. MDR-EX71SL/BOddelek: Kaj kupiti | 1667 (1573) | krneki |