Forum » Pomoč in nasveti » mozen 3ji misking gumb kot ENTER?
mozen 3ji misking gumb kot ENTER?
matic ::
Ali je mozno kako nastimat sredinski gumb od miske za kako drugo funcijo?
Meni bi bil precej uporaben ce bil kot tipka ENTER.. Pozna kdo kako varinato kak program, kako nastavitev kje bi to dolocil!?
Hvala za nasvete/pomoc!
Meni bi bil precej uporaben ce bil kot tipka ENTER.. Pozna kdo kako varinato kak program, kako nastavitev kje bi to dolocil!?
Hvala za nasvete/pomoc!
A to je uni CD ki sem ga kao zraven dubu!? :D Tisto mi pa res ni padlo napamet.. da je tam gor celo kaj uporabnega! :D bom pocekiru! :)
hmm imam MouseWare 8.x pa ni tega notr.. je samo neka nastavitev kaj ce pritisnem oba gumba hkrati, kar pa prav tako ne deluje! Bom pogledal se malo na Logitechovo stran.. ce pa kdo ve se za kaka nasvet, pa se priporocam! ;)
BigHugo ::
V zadnji verziji (9.42.1.66) je sigurno možnost nastavitve sredinjskega gumba tipke Enter. Mislim, da je tudi v verziji, ki jo imaš ti. Sigurno pa je bolje uporabiti najnovejšo verzijo MausWarejae, ki jo dobiš na Logitechovi strani.
LP BigHugo
LP BigHugo
LP BigHugo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater daljinc?Oddelek: Kaj kupiti | 1379 (1096) | ;-) |
» | Kako bi zamenjal gumbe na miški?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1322 (1078) | Matek |
» | Logitechove miške + igre ki uporabljajo kolo = ?Oddelek: Igre | 912 (799) | Person |
» | Nove Logitechove miškeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2102 (2102) | globoko grlo |
» | Problem z miško - HELP!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1031 (930) | Han |