Forum » Kaj kupiti » prehod na nov sistem...
prehod na nov sistem...
HyperGL ::
pozdrav...
kupujem nov sistem in bom presedlal iz AMD s939 na INTEL 775...
sedaj pa me zanima: iščem kakšen rabljen E4300 ker se očitno bajno dobro navijajo in mi bo to v prihodnosti prišlo zelo prav!
če ga ne najdem, je E4500 dobra zamenjava zanj? kako je z navijanjem tega procesorja?
kaj predlagate za začetek? dosti rama (4GB) s slabšimi zmogljivostmi glede navijanja ali obratno (2GB navijalskega rama)? namreč nekaj ga bom tako ali tako navil!
računalnik se uporablja izključno za Photoshop (delo z več 100 MB datotekami!!!) in bi rad da bi zadeva bila kolikor toliko funkcionalna!
matična bo najverjetneje ASUS P5Be (kolikor sem prebral ima dokaj v redu navijalski potencial)!
PS: navijanje pri meni ne pomeni EXTREMNO navijanje ampak zmerno, hlajeno na zrak, ne preglasno, predvsem pa 24/7!!!
hvala vsem ki mi boste ponudili pomoč!
kupujem nov sistem in bom presedlal iz AMD s939 na INTEL 775...
sedaj pa me zanima: iščem kakšen rabljen E4300 ker se očitno bajno dobro navijajo in mi bo to v prihodnosti prišlo zelo prav!
če ga ne najdem, je E4500 dobra zamenjava zanj? kako je z navijanjem tega procesorja?
kaj predlagate za začetek? dosti rama (4GB) s slabšimi zmogljivostmi glede navijanja ali obratno (2GB navijalskega rama)? namreč nekaj ga bom tako ali tako navil!
računalnik se uporablja izključno za Photoshop (delo z več 100 MB datotekami!!!) in bi rad da bi zadeva bila kolikor toliko funkcionalna!
matična bo najverjetneje ASUS P5Be (kolikor sem prebral ima dokaj v redu navijalski potencial)!
PS: navijanje pri meni ne pomeni EXTREMNO navijanje ampak zmerno, hlajeno na zrak, ne preglasno, predvsem pa 24/7!!!
hvala vsem ki mi boste ponudili pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje E8400Oddelek: Navijanje | 1781 (1645) | fr!Xy |
» | Katere RAM-e in hladilnik naj vzamem?Oddelek: Kaj kupiti | 1205 (1150) | Calligula |
» | matična ploščaOddelek: Kaj kupiti | 1142 (982) | seminal |
» | Navijanje NForce4 in AMD 3000+ 939Oddelek: Navijanje | 1751 (1279) | Proximus |
» | Katera Matična Plošča?Oddelek: Strojna oprema | 858 (814) | matey |