Forum » Programiranje » kak v SQL ali Access spaviš likico
kak v SQL ali Access spaviš likico
strel ::
Že en čas se neki matram z VB in Accessom .Zdej bi pa rad v bazo access 2000 spravu slikico recimo jpg in jo pol prebral . Sploh mi ni jasn kak se to nardi. ...
megamix ::
Ensotavno,
prebereš slikco (daš v string), potem pa jo shraniš v Field(polje), ki je tipa memo.
Ko jo hočeš prikazati, jo prebereš in shraniš v začasno datoteko, ki jo nato prebereš.
prebereš slikco (daš v string), potem pa jo shraniš v Field(polje), ki je tipa memo.
Ko jo hočeš prikazati, jo prebereš in shraniš v začasno datoteko, ki jo nato prebereš.
strel ::
hm kok pa daš slikico v string in kok pol in stringa dobiš nazaj slikico.
Neki sem probaval z OLE objektom ,kr tak kopiraš slikico in jo prilepiš v Accesu ..:8)
Neki sem probaval z OLE objektom ,kr tak kopiraš slikico in jo prilepiš v Accesu ..:8)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [c#] da se program ne "obesi"Oddelek: Programiranje | 1995 (1415) | win64 |
» | [Pascal] Kako program prepričati, da preskoči vrsticoOddelek: Programiranje | 1153 (876) | joze67 |
» | osnove v Javi - zvezdiceOddelek: Programiranje | 3528 (2750) | Tutankhamun |
» | [Turbo Pascal] Rabu bi nekaj ur inštrukcijOddelek: Programiranje | 1742 (1244) | DimmniBurek |
» | Sprememba Napisa Start GumbaOddelek: Operacijski sistemi | 1949 (1228) | RuN |