Forum » Loža » pasma psa
pasma psa
LordTado ::
lp
a kdo ve kaj je za pasma psa v tisti reklami za nisan mislim ali citroen,ne vem točno.
Skratka bil je manjši pec rjav z velikimi uhami...
lp
a kdo ve kaj je za pasma psa v tisti reklami za nisan mislim ali citroen,ne vem točno.
Skratka bil je manjši pec rjav z velikimi uhami...
lp
SodVina ::
Tudi krki so se dopadli, zato so izvajali poskuse na njih. Pred casom. Sicer pa zelo pameten pes in vedno lacen. Pa rad se priljatuje z drugimi zivalmi (kure, race, macke,...), tako da je idealen za na kmetijo. Ne mara biti sam in v navalu dolgcasa velikokrat unici kako pohistvo ali preesortira odpadke/prelista knjige. So tudi pasme, ki se jih ne splaca zavarovati proti bolezni, ker so izredno zdravi in nekateri docakajo tudi nad 15 let
To sicer ne vem iz lastnih izkusenj (ga nimam), se mi pa pasma dopade in sem o njej za par stvari prebral.
edit: linki:
beagle
To sicer ne vem iz lastnih izkusenj (ga nimam), se mi pa pasma dopade in sem o njej za par stvari prebral.
edit: linki:
beagle
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SodVina ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najhitrejši brskalnik je ... Opera! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 13577 (3193) | BigWhale |
» | Našli razbitine BEAGLE 2 na MarsuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4547 (3361) | zlabo |
» | Kljub polomiji dvojke že načrti trojkeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2587 (2587) | darkolord |
» | Nov virus ?Oddelek: Loža | 1351 (1188) | hanzeljn |