» »

Cena Viste in Office 2007

Cena Viste in Office 2007

Tilen007 ::

Imel sem namen kupiti Visto Ultimate in Office 2007... ker sem računalnik kupil pred 4 meseci, lahko sedaj kupim samo retail verzijo, torej po polni ceni. In to je okrog 500 € za vsako, torej 1000€ za komplet!

Za 1000€ namreč dobim še en računalnik za okrog 600€ + obe licence za okrog 400€ zraven, ampak to ne pride v poštev, ker so licence potem vezane na novi računalnik in na tega, ki sem ga kupil 4 mesece nazaj.

Zanima me, če ima kdo kakšen nasvet kako dobiti Visto in Office malo ceneje... recimo s kakšnimi njivovimi ponudbami paketov in ostalo.

bluefish ::

najbolje bo, da direktno kontaktiraš MS Slovenija in se poznaimaš pri njih, kake opcije so na voljo.

Pegaz ::

Ne bi raje razmislil o 'starih' WIndows XP in Office 2003? Morda celo zastonjske alternative? Ne bi ti rad solil pamet, a tudi če imaš zelo debelo denarnico tak nakup ni poceni.

Cveto ::

Marsikje to bodo prodali OEM Windowse ob nakupu kakršnekoli opreme, kar sicer ni ravno po pravilih, ko pa je zadeva enkrat na compu in nalepka nalepljena, je pa itak vseeno.

Tilen007 ::

Microsoft Action Pack je rešil zadevo http://www.microsoft.com/slovenija/partner/actionpack.aspx

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Exchange server 2010 licenciranje

Oddelek: Operacijski sistemi
131561 (1379) SasoS
»

Sumljuvo pocen software

Oddelek: Programska oprema
11899 (554) thelole
»

(Ugodneje) do Microsoft licenc za podjetje

Oddelek: Programska oprema
81043 (828) Daedalus
»

Microsoftovi programi zastonj za mala podjetja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
549017 (6488) poweroff
»

[Nakupovanje] MS Vista in Office

Oddelek: Operacijski sistemi
71191 (1068) zee

Več podobnih tem