Forum » Programska oprema » Nova serija prenosnikov ACER in (ne)podpora gonilnikov XP
Nova serija prenosnikov ACER in (ne)podpora gonilnikov XP
Klemenn ::
Torej...tudi sam sem kupil prenosnika 5520G...(amd,8600m GS,250gb...itd)
zanimivo je to, da gonilnike dobiš na acerjevi strani po daljšem iskanju v mapi "XP_NOT_AUTHORIZED"
sej ne rečem...stvar dela, posnameš xp-je in vse gonilnike...
drugje je problem: ne moreš nikakor naštimati karkoli v zvezi z baterijo (predvidevam da ma tut ati kaj podobnega kot speedstep, da zmanjša frekvenco?), ne morem nikjer naštimati občutljivosti miške itd...
res neuporabno in očitno ne bo drugega kot nazaj na visto
kaj pa drugi?
zanimivo je to, da gonilnike dobiš na acerjevi strani po daljšem iskanju v mapi "XP_NOT_AUTHORIZED"
sej ne rečem...stvar dela, posnameš xp-je in vse gonilnike...
drugje je problem: ne moreš nikakor naštimati karkoli v zvezi z baterijo (predvidevam da ma tut ati kaj podobnega kot speedstep, da zmanjša frekvenco?), ne morem nikjer naštimati občutljivosti miške itd...
res neuporabno in očitno ne bo drugega kot nazaj na visto
kaj pa drugi?
c00L3r ::
Turion Procesorji samodejno prilagajajo frekvenco procesorja glede na obremenitev in to tudi do 30x v sekundi. Če imaš XP SP2 je gonilnik za procesor že vključen. Lahko pa tukaj preneseš najnovejši gonilnik za procesor.
Klemenn ::
pa tut baterija ni ne wem kaj, ja
v povprečju mi na xp zdrži manj kot 2h...pa ne laufam nič takega...
gonilniki so mobile.
zanima me, če je kako orodje za amdje, da jih prisiliš da na višjo frekvenco ne gredo?prijatelji na acerjih (drugih) to možnost imajo....jih omejijo na recimo 800mhz pa laufa 4h...
torej?
v povprečju mi na xp zdrži manj kot 2h...pa ne laufam nič takega...
gonilniki so mobile.
zanima me, če je kako orodje za amdje, da jih prisiliš da na višjo frekvenco ne gredo?prijatelji na acerjih (drugih) to možnost imajo....jih omejijo na recimo 800mhz pa laufa 4h...
torej?
gregsl25 ::
Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašal:
Namen imam kupiti prenosnik Acer Extensa 5220 (celeron M530; 1,73GHz). Prodajalec pravi, da zraven ni priloženih nobenih driverjev. Gor imam namen dati Win XP. Na strani od Acerja sem našel driverje za dol potegnit, me pa vseeno malo skrbi, če so to vsi ki jih rabim in če bo delalo tako kot mora (sploh zdaj ko je toliko napisanega o tej nekompatibilnosti Acerjev z Win XP).
Imam razlog za paniko? ;)
Namen imam kupiti prenosnik Acer Extensa 5220 (celeron M530; 1,73GHz). Prodajalec pravi, da zraven ni priloženih nobenih driverjev. Gor imam namen dati Win XP. Na strani od Acerja sem našel driverje za dol potegnit, me pa vseeno malo skrbi, če so to vsi ki jih rabim in če bo delalo tako kot mora (sploh zdaj ko je toliko napisanega o tej nekompatibilnosti Acerjev z Win XP).
Imam razlog za paniko? ;)
Jakka ::
Uporabiš NHC, pa je. Eden najboljših programov za upravljanje s prenosnikom: cpu, grafa, acpi, disk,...
Občutljivost miši, pa nastaviš v control panel, mouse? Kakšna miš, touchpad, usb? Firma, model?
gregsl25: Ni razloga za paniko.
Občutljivost miši, pa nastaviš v control panel, mouse? Kakšna miš, touchpad, usb? Firma, model?
gregsl25: Ni razloga za paniko.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jakka ()
PaX_MaN ::
@Klemenn: imam CDuo T2050 @ 1.6Ghz,,7600 Go, 2 GB RAM, 120GB, 17", pa mi zdrži pri "nič delanju" komaj 1:45 ure.
krho ::
>@Klemenn: imam CDuo T2050 @ 1.6Ghz,,7600 Go, 2 GB RAM, 120GB, 17", pa mi zdrži pri "nič delanju" komaj 1:45 ure.
Urgh?!. Jaz imam 2 leti staro 17" Toshibo s 2Ghz procem, 120G 5400HDD, ter 1,5G rama, ATI x600.. pa pogledam divx/xvid te dolžine s polno baterijo.
Urgh?!. Jaz imam 2 leti staro 17" Toshibo s 2Ghz procem, 120G 5400HDD, ter 1,5G rama, ATI x600.. pa pogledam divx/xvid te dolžine s polno baterijo.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krho ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | predstavitveni prenosnikiOddelek: Kaj kupiti | 3192 (2625) | urosh |
» | Kakšno računalniško konfiguracijo imate? (nasplošno vaš hardware) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7739 (6187) | ialexxb |
» | Mnenja o DELL 6400 Inspiron (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9347 (5942) | steev |
» | Prosim pomagajte mi izbrati prenosnik do 250kOddelek: Kaj kupiti | 2968 (1964) | Dominator |
» | Acer Aspire 5671 AWLMiOddelek: Kaj kupiti | 2081 (1708) | -PIC- |