Forum » Pomoč in nasveti » Kateri ram
Kateri ram
barbo ::
Pozdravljeni vseznalci.
Odločam se za nakup novega računalnika. Sestavil sem si naslednjo konfiguracijo:
Intel Core 2 Duo E6750 BOX
MB Gigabyte P35C-DS3R, s775, iP35
Powercolor Radeon HD3870 PCIE
DDR2 2GB PC6400 (800MHz), Kingmax
----------------------------------------------------------------------------------
Zanima me naslednje; kakšne izkušnje imate z Kingmax rami, ali je bolje da uzamem kake
Patriote. Računalnika zaenkrat ne mislim navijat.
Aja, komponente bom kupil v Karlovcu - Vemil.hr, ker dobim zadevo brez davka in me pride 438,5EU. Majo kr ugodne cene, pa če si bliz meje se splača it dol - prihranek 100EU (v mojem primeru).
Lep pozdrav
Odločam se za nakup novega računalnika. Sestavil sem si naslednjo konfiguracijo:
Intel Core 2 Duo E6750 BOX
MB Gigabyte P35C-DS3R, s775, iP35
Powercolor Radeon HD3870 PCIE
DDR2 2GB PC6400 (800MHz), Kingmax
----------------------------------------------------------------------------------
Zanima me naslednje; kakšne izkušnje imate z Kingmax rami, ali je bolje da uzamem kake
Patriote. Računalnika zaenkrat ne mislim navijat.
Aja, komponente bom kupil v Karlovcu - Vemil.hr, ker dobim zadevo brez davka in me pride 438,5EU. Majo kr ugodne cene, pa če si bliz meje se splača it dol - prihranek 100EU (v mojem primeru).
Lep pozdrav
El Nino ::
matično bi rajš asus al msi. za kingmax rame prvič slišim, mislim pa da s patrioti ne zgrešiš.
lp
lp
Urc ::
S Kingmaxi imam jaz zelo slabe izkušnje. Res je da še z DDR 1, upam da sedaj boljše delajo.
Namreč ko sem jih takrat kupu niso delali normalno niti na privzetni frekvenci 200 Mhz
Jaz vem da jih ne kupim več, ti lahko kupiš pa poročaj
Namreč ko sem jih takrat kupu niso delali normalno niti na privzetni frekvenci 200 Mhz
Jaz vem da jih ne kupim več, ti lahko kupiš pa poročaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DFI lanparty ut nf4 sli-d - MRTVA?Oddelek: Strojna oprema | 1412 (982) | DJ MartiNi |
» | Navijanje AMD + GigabyteOddelek: Navijanje | 2063 (1427) | dejansan |
» | MSI K8N Neo PLATINUM problem!Oddelek: Navijanje | 934 (700) | nightman |
» | Kje kupiti kaksne dvoslojne DVD medije?Oddelek: Kaj kupiti | 1398 (1115) | teleban |
» | Problemi, problemi, problemi, ku** naj gleda vse!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1199 (1048) | MadMax |