Forum » Strojna oprema » 8800 GTS 640MB problem???
8800 GTS 640MB problem???
Cassidy ::
Lep pozdrav....
Dosti sem prebiral na forumi in nikjer nisem zasledil nobene teme o gretju oz temparaturah 8800 GTS 640MB. Namreč meni v idle deluje na 75°C kar se mi zdi zelo nenormalno. Mogoče zato ker je od najbolj bednega proizvajalca (point of view). Aja pa vse frekvence co na stock, tudi ventilator je nastavljen na avtomatsko.
Prosim za nasvete.......hvala
Dosti sem prebiral na forumi in nikjer nisem zasledil nobene teme o gretju oz temparaturah 8800 GTS 640MB. Namreč meni v idle deluje na 75°C kar se mi zdi zelo nenormalno. Mogoče zato ker je od najbolj bednega proizvajalca (point of view). Aja pa vse frekvence co na stock, tudi ventilator je nastavljen na avtomatsko.
Prosim za nasvete.......hvala
Urc ::
Probi dat vent manualno na 100 %, če ne pa vzami hladilnik dol in na novo namaži kako AS 5. Zdaj je verjetno kak čigumi spodi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Urc ()
Cassidy ::
res je.... neke čigume so spodi naleplene okoli......samo je problem v tem da je garancija na celem kompu in ne upam nič delat.....
darius ::
zato pa pametni kupujemo po komponentah
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)
ROVER POWER ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kurji tatovi v večjih trgovinah...Oddelek: Loža | 4658 (3623) | T-h-o-r |
» | Nekaj za žvečit?Oddelek: Loža | 1895 (1439) | Beli_Zajcek |
» | Kaj pomeni rekOddelek: Loža | 2352 (1788) | iNooby |
» | Wrigley v konfliktu z oblastmi LiverpoolaOddelek: Loža | 2163 (1538) | Tody |
» | S cim odstraniti termalno pasto?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1893 (1635) | Morpheus |