Forum » Izdelava spletišč » Kako v ASP .NET aplikaciji linkat WebForme na MasterPage(VS 2005)?
Kako v ASP .NET aplikaciji linkat WebForme na MasterPage(VS 2005)?
Giller0 ::
V šoli moram za projektno nalogo naredit spletno aplikacijo in sicer v ASP .NET ... Ker s temi tehnologijami delam prvič, mi že najmanjše neumnosti delajo preglavice...
Problem imam z povezavami iz master pege-a na webforme. Imam navadne linke, kot je tale:
...a href="Admin/Uredi.aspx"...
Vse dela prav, dokler hočem kliknit nek nov link, takrat pa mi webformo išče v istem folderju - npr: Admin/Admin/BlaBla.aspx ... Kako naj oblikujem povezave, da se bodo vedno zaganjale iz root folderja? Če ne bi uporabjlal folderjev, bi delalo, vendar jih potrebujem za nadaljnje delo...
Hvala in LP!
Problem imam z povezavami iz master pege-a na webforme. Imam navadne linke, kot je tale:
...a href="Admin/Uredi.aspx"...
Vse dela prav, dokler hočem kliknit nek nov link, takrat pa mi webformo išče v istem folderju - npr: Admin/Admin/BlaBla.aspx ... Kako naj oblikujem povezave, da se bodo vedno zaganjale iz root folderja? Če ne bi uporabjlal folderjev, bi delalo, vendar jih potrebujem za nadaljnje delo...
Hvala in LP!
Jow..
- spremenil: Giller0 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sprememba podpisaOddelek: Slo-Tech | 1098 (700) | Klemenn |
» | PHP cookie problemOddelek: Izdelava spletišč | 1326 (1021) | Ziga Dolhar |
» | ASP- prenašanje vrednostiOddelek: Izdelava spletišč | 1358 (1193) | Microsoft |
» | Event na linku, zelo tricky!Oddelek: Izdelava spletišč | 1287 (1114) | Phoebus |
⊘ | ZankaOddelek: Izdelava spletišč | 1618 (1464) | darh |