Forum » Kaj kupiti » Kupujem nov računalnik - prosil bi za nekaj nasvetov glede komponent
Kupujem nov računalnik - prosil bi za nekaj nasvetov glede komponent
Satelit ::
Živjo!
Odločam se za nakup novega računalnika, pa ne vem za kateri procesor bi se odločil:
Athlon LE-1620 BOX
ali
Athlon 64 4000+ X2 Dual Core BOX
Drugače pa ga mislim namestiti na matično ploščo Gigabyte GA-M61PM .
Razmišljam tudi o plošči Asus M2A-VM HDMI, a se mi zdi tistih 10€ razlike pametneje vložiti v večji trdi disk. Je Asusova plošča dosti boljša od Gigabytove?? Bi integrirana grafika na matični plošči sposobna peljati Visto?
Glede pomnilnika pa se nameravam odločiti za Geil-a (2x 1GB). Dajati 20€ več za Patriot-a se mi zdi nesmiselno, saj ne nameravam navijati.
To bi bilo to. V največji dilemi sem glede procesorja, vendar se bolj nagibam k dvojedernemu Athlonu.
Že vnaprej hvala za vaše odgovore.
Odločam se za nakup novega računalnika, pa ne vem za kateri procesor bi se odločil:
Athlon LE-1620 BOX
ali
Athlon 64 4000+ X2 Dual Core BOX
Drugače pa ga mislim namestiti na matično ploščo Gigabyte GA-M61PM .
Razmišljam tudi o plošči Asus M2A-VM HDMI, a se mi zdi tistih 10€ razlike pametneje vložiti v večji trdi disk. Je Asusova plošča dosti boljša od Gigabytove?? Bi integrirana grafika na matični plošči sposobna peljati Visto?
Glede pomnilnika pa se nameravam odločiti za Geil-a (2x 1GB). Dajati 20€ več za Patriot-a se mi zdi nesmiselno, saj ne nameravam navijati.
To bi bilo to. V največji dilemi sem glede procesorja, vendar se bolj nagibam k dvojedernemu Athlonu.
Že vnaprej hvala za vaše odgovore.
Lep pozdrav
- spremenil: Satelit ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI player, usb prikluček...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2299 (2142) | buneech |
» | Sestava po komponentahOddelek: Pomoč in nasveti | 1797 (1537) | dare123 |
» | Katerega 4-jedrnega AMDja kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1561 (1159) | Brane2 |
» | Kupujem računalnik, sam sestavimOddelek: Kaj kupiti | 4231 (4231) | BillieJoe |
» | Računalnik za gostišče (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5173 (4201) | Groove |