Forum » Pomoč in nasveti » Virus-trojan
Virus-trojan
muhcman ::
Živjo!
Imam sledeč primer..
Ob vsakem pregledu računalnika z NOD32 mi javi virus v delovnem pomnilniku in sicer:
"V delovnem pomnilniku je bil najden program Win32/Adware.Virtumonde Datoteka je lahko izbrisana. Močno priporočamo, da predhodno arhivirate pomembne podatke pred postopkom. Ni mogoče izvesti nobene akcije dokler je datoteka v pomnilniku. Kliknite "Pusti" in nadaljujte čiščenje vseh lokalnih diskov. Okužba delovnega pomnilnika izvira iz datoteke C:\WINDOWS\system32\ddcca.dll.".
Ter v nadaljevanju:
"Datoteka C:\a.bat je okužena z virusom trojanski konj REG/Zapchast. Datoteka je lahko izbrisana. Močno priporočamo, da predhodno arhivirate pomembne podatke pred postopkom."
"Datoteka C:\System Volume Information\_restore{7E91529F-FAC3-44BE-9089-0203F97A9714}\RP7\A0000625.dll je okužena z virusom verjetno različica Win32/TrojanDownloader.ConHook trojanski konj. Datoteka je lahko izbrisana. Močno priporočamo, da predhodno arhivirate pomembne podatke pred postopkom."
In še nekaj takih podobnih sporočil..
Vedno dam naj te datoteke izbriše, vendar se ob ponovnem zagonu spet pojavijo..
A mi lahko prosim kdo pove kako naj se rešim teh virusov...
Lp
Imam sledeč primer..
Ob vsakem pregledu računalnika z NOD32 mi javi virus v delovnem pomnilniku in sicer:
"V delovnem pomnilniku je bil najden program Win32/Adware.Virtumonde Datoteka je lahko izbrisana. Močno priporočamo, da predhodno arhivirate pomembne podatke pred postopkom. Ni mogoče izvesti nobene akcije dokler je datoteka v pomnilniku. Kliknite "Pusti" in nadaljujte čiščenje vseh lokalnih diskov. Okužba delovnega pomnilnika izvira iz datoteke C:\WINDOWS\system32\ddcca.dll.".
Ter v nadaljevanju:
"Datoteka C:\a.bat je okužena z virusom trojanski konj REG/Zapchast. Datoteka je lahko izbrisana. Močno priporočamo, da predhodno arhivirate pomembne podatke pred postopkom."
"Datoteka C:\System Volume Information\_restore{7E91529F-FAC3-44BE-9089-0203F97A9714}\RP7\A0000625.dll je okužena z virusom verjetno različica Win32/TrojanDownloader.ConHook trojanski konj. Datoteka je lahko izbrisana. Močno priporočamo, da predhodno arhivirate pomembne podatke pred postopkom."
In še nekaj takih podobnih sporočil..
Vedno dam naj te datoteke izbriše, vendar se ob ponovnem zagonu spet pojavijo..
A mi lahko prosim kdo pove kako naj se rešim teh virusov...
Lp
Muhc
detroit ::
izklop system restore pejd v safe mode počist z različnim antiv pa adawarom ipd ipd pa ne pozab system restora enkrat spet kasnej uklopit ko boš nazaj v normal winsih k men so že dostkrat rito rešil:D
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trojan.Gpcoder.G (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 199942 (193130) | Cold1 |
» | Internet počasenOddelek: Omrežja in internet | 1870 (1515) | eddy22 |
» | Virus problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1142 (1057) | toblak |
» | več problemov z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 3817 (3327) | Dead_Eye |
» | NOD 32Oddelek: Pomoč in nasveti | 863 (705) | Jst |