Forum » Pomoč in nasveti » 8800 GT
8800 GT
Dr_M ::
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
BluPhenix ::
V imenu, ki ga je kartici nadel proizvajalec.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
rdecaluc ::
če misliš da je potem zaklenjena pred navijanjem potem ni. Lahko navijaš ampak verjetno ne boš mogel veliko več navit.
Est modus in rebus. ,typos
wisky ::
Katera grafična je boljša http://www.elektronika.si/product_info.... ali http://www.elektronika.si/product_info.... in v čem je razlika?
rdecaluc ::
Obe sta tovarniško naviti, druga ima 10 mhz večjo frekvenco. Trenutno je vseeno katero vzameš samo da jo imaš.
Est modus in rebus. ,typos
>>><<< ::
MSI-jeva je boljša, ker ima malenkost višjo frekvenco jedra. Drugače pa, če kupuješ računalnik piši samo v ENO TEMO (že odprta), ne pa da ustvarjaš posamezne teme za matično ploščo, grafično....
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
wisky ::
Zanima me če imaš matično ki podpira 2.0 PCIe in grafično ki ima 2.0 PCIe podporo ali deluje hitreje kot na PCIe 16x?
BluPhenix ::
Kolikor je meni znano zaenkrat ne nobena grafika potrebuje pcie2 prepustnosti.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Zheegec ::
Poglej si temo o 8800GT, tam je že bilo razloženo, da so vse kartice trenutno na trgu čisto enake.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup mimovrste GAMER, AMD računačnikaOddelek: Kaj kupiti | 2151 (1687) | __Devil__ |
» | katero grafo in procesorOddelek: Kaj kupiti | 1867 (1439) | kontra |
» | Grafična kartica?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5304 (4146) | Meizu |
» | Mnogo gf8800 ts v malioh oglasih:DOddelek: Kaj kupiti | 1078 (1078) | jype |
» | Diamond Viper HD2900pro 512Mb 85eu?!??!Oddelek: Kaj kupiti | 2067 (1313) | Dr_M |