» »

Težave z xp-jem

Težave z xp-jem

BuffaloSLO ::

Imam težave z windows xp in sicer, ko jih instaliram, naložim driverje ki sem jih dobil zraven računalnika, v glavnem vse tako kot je treba. :)

Ko vse instaliram se hocem konektat na internet in mi ne gre. Pogledal sem v device manager in tam sploh ni blo napisane omrežne kartice. Imam integrirano mrežno kartico Nvidia nforce networking controller.
Je možno da imam 'čudne' xp-je, ker zdaj ko mam instalirano Windows Visto mi internet dela brez da bi instaliro kaksne driverje.

v čem bi lahko bil problem?

lp

zk_eu ::

ja verjetno ti še vedno manjakjo driverji za mrežno... Tud jst sem npr zram mojga HP-ja dobu vse driverje, edina za mrežno jhi ni blo, in sem jih lepo z interneta potegno, aja pa pri visti mi je pa takoj delala ;)
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.

BuffaloSLO ::

in kje bi lahko dobil driverje za mojo mrežno, da bi delalo v xp-ju?

zk_eu ::

ja uporab google, kok ti nej sploh povem kej, če nisi podal nobenih konkretnih podatkov
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.

Spike Edin ::

Živjo!

Tukaj ni problem v systemu temveč v gonilnikih. Najbolje bi bilo da preveriš katero matično ploščo imaš in greš na njihovo uradno stran ter tam poiščeš model in preneseš gonilnike. Priporočam da si namestiš novejše gonilnike za chipset, zvočno kartico in podobno. Pa ne pozabi da v primeru če imaš nameščene gonilnike za mrežno jih odstrani.

Mogoče imaš ASUS ali GIGABYTE:
Uradna stran:

ASUS

Gigabyte

Upam da boš rešil problem.

Edit:
V primeru da ne veš kako pogledati katero matično ploščo imaš klikni na naslednji link in presesi program SIW. Klik
Lp!
The PC Doctor

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Namestitev windows XP in gonilnikov - vprašanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
111882 (1730) PrimoXD
»

Računalnik ne zazna GRAFIČNE in INETRENETNEGA KABLA