Forum » Pomoč in nasveti » čudni simptomi z računalnikom in internetom
čudni simptomi z računalnikom in internetom
enrique ::
Pozdravljeni,
ali bi mi lahko prosim kdo povedal sledeče, po čudnem obnašanju z internetom (zelo počasno delovanje) se računalnik noče več povezati z internetom (spodnja računalnik pri uri nič več ne utripata), siol support na domu mi je rekel da naj bi imel trojanca, ker pošilja veliko pakaetov.Opazil sem tudi da ne morem v windows xp v menu kjer se nastavlja firewall? Očetov prenosnik deluje ok, oba računalnika sta v mreži in ko sem jst gor tudi očetu deluje zelo zelo počasi.Uporabljam zaščito nod32 in spywere doctor, poizkusil sem tudi z sistem mechanicom?Mi lahko prosim kdo zaupa kakšen nasvet kako bi zopet zagnal mrežno?
S pozdravi, Klemen
ali bi mi lahko prosim kdo povedal sledeče, po čudnem obnašanju z internetom (zelo počasno delovanje) se računalnik noče več povezati z internetom (spodnja računalnik pri uri nič več ne utripata), siol support na domu mi je rekel da naj bi imel trojanca, ker pošilja veliko pakaetov.Opazil sem tudi da ne morem v windows xp v menu kjer se nastavlja firewall? Očetov prenosnik deluje ok, oba računalnika sta v mreži in ko sem jst gor tudi očetu deluje zelo zelo počasi.Uporabljam zaščito nod32 in spywere doctor, poizkusil sem tudi z sistem mechanicom?Mi lahko prosim kdo zaupa kakšen nasvet kako bi zopet zagnal mrežno?
S pozdravi, Klemen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hp recovery disk?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1526 (1383) | Mare2 |
» | Odstranitev antivirus 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 1927 (1575) | Wox |
» | C:\WINDOWS\svchost.exe NTVDM CPE je naletel na neveljavno navodilo - PROBLEMOddelek: Pomoč in nasveti | 988 (916) | Shadow666 |
» | Registry Cleaner - kateri je najbolšji?Oddelek: Programska oprema | 1518 (1303) | M323SBA |
» | štart windows 2000 če nimajo MBR ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1375 (1200) | JP |