Forum » Programiranje » regex problem
regex problem
darh ::
mam en problem...
kako naredit match temu:
nekej="val1" nekej2="val2" nekej3="val3"
število teh "nekaj" je lahko poljubno, vsak ima določeno vrednost za enačajem v narekovajih... potrebujem pa oba podatka, torej ime vrednosti in vrednost vrednosti :)
delam sicer z preg_match v PHPju, ampak ce ma kdo kako boljso idejo sem pripravljen poslušat :) naj bi se pa vse zgodilo v "eni vrstici"...
kako naredit match temu:
nekej="val1" nekej2="val2" nekej3="val3"
število teh "nekaj" je lahko poljubno, vsak ima določeno vrednost za enačajem v narekovajih... potrebujem pa oba podatka, torej ime vrednosti in vrednost vrednosti :)
delam sicer z preg_match v PHPju, ampak ce ma kdo kako boljso idejo sem pripravljen poslušat :) naj bi se pa vse zgodilo v "eni vrstici"...
Excuses are useless! Results are priceless!
- spremenil: Primoz ()
rasta ::
Ne vidim v čem je sploh problem? Je preg_match prepočasna ali kaj?
Te funkcije (preg_match) sicer ne poznam, ampak jaz bi to naredil s strtok in while zanko ...
Te funkcije (preg_match) sicer ne poznam, ampak jaz bi to naredil s strtok in while zanko ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP sortiranje ArrayaOddelek: Programiranje | 1273 (1128) | keworkian |
» | [PHP]edit box problemčekOddelek: Programiranje | 871 (785) | sverde21 |
» | [PHP] primerjava besed v stavkihOddelek: Programiranje | 1090 (977) | rokpok |
» | [PHP] Funkcija ki najde eno besedo v tekstuOddelek: Izdelava spletišč | 960 (868) | McAjvar |
» | php in preg_replace - regex kako zajeti tekst med <script in .. </scriptOddelek: Programiranje | 1030 (939) | blackmumba |