Forum » Pomoč in nasveti » ExpressCard - ne dela..
ExpressCard - ne dela..
FileFinder ::
V mojem laptopu ( Amilo M4438G - Fujitsu Siemens Computers) imam ExpressCard slot , ki ga nisem še nikoli uporabljal. Sedaj po 2 letih sem si kupil Vodafone Mobile Connect 3G broadband ExpressCard in jo vtaknil v slot. Zadeva ne dela , pravzaprav deluje 1/2.Lučka na ExpressCardu sicer gori in sistem išče driverje, vendar to ni to .Po defaultu bi morala lučka utripati in namestiti bi se morala Vodafone aplikacija za internetno povezavo . Če namestim driverje , ki so na CD (KAR PA NE SMEM STORITI ZA PRAVILNO DELOVANJE APLIKACIJE) , mi bo sistem namestil 3G modem, ki pa potem ne deluje. Enako se zgodi na ACER laptopu z ExpressCard slotom. Ko pa to isto kartico vtaknem v stari laptop z PCMCIA slotom in uporabim ExpressCard/34 to PCMCIA Adapter , pa zadeva steče gladko in deluje kot po maslu. KAJ JE POTREBNO STORITI, da na compu omogočiš popolno podporo za ExpressCard ......
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB 2.0 na 3.0?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1705 (1492) | sese12 |
» | Prenosnik 15.6" ločljivosti 1600*900Oddelek: Kaj kupiti | 1169 (976) | Zvezdica27 |
» | Reža za tv kartico pr notebook problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1676 (1126) | tonccy |
» | Prenosnik z RS232 in PCMCIAOddelek: Pomoč in nasveti | 1744 (1695) | HyperGL |
» | še zadnjičOddelek: Kaj kupiti | 1312 (1086) | klemennnn |