Forum » Kaj kupiti » Big Bangova popolna zaščita "se zgodi"
Big Bangova popolna zaščita "se zgodi"
Golden eye ::
kaj pravte na to? pa merkur ma tud podobno zadevo?
www.bigbang.si/se_zgodi.pdf
primer:
jest kupm en izdelk ga zavarujem za 6 let. Po 5-ih letih ga vržem mize tolkrat da neki crkne, pol pa grem uveljavt garancijo da sem "ponesreč" poškodoval izdelk. Pol mi bojo dal isti izdelk nazaj (če bo sploh še na trgu) oz bolšega? A ni tle mal lukna v sistemu? al jest nisem dobr unga pdfja prebral...
www.bigbang.si/se_zgodi.pdf
primer:
jest kupm en izdelk ga zavarujem za 6 let. Po 5-ih letih ga vržem mize tolkrat da neki crkne, pol pa grem uveljavt garancijo da sem "ponesreč" poškodoval izdelk. Pol mi bojo dal isti izdelk nazaj (če bo sploh še na trgu) oz bolšega? A ni tle mal lukna v sistemu? al jest nisem dobr unga pdfja prebral...
- spremenil: Golden eye ()
pia2001slo ::
za novega boš doplačal 33% vrednosti - seveda enakega modela takrat verjetno ne bo več tako da boš izbral nekaj v tem rangu. Drugače ga pa dejansko vržeš na tla in brez spraševanja dobiš drugega ob doplačilu - tako mi je dejal tudi kolega v Merkurju
Ted ::
6 letno zavarovanje (tega nočejo imenovati zavarovanje ker niso zavarovalnica, je pa to dejansko zavarovanje) v osnovi ni poceni, če prišteješ še doplačilo 33% za izdelek z lastnostmi izpred 5-6 let je vprašanje če se ti splača. Se bolj splača met 3 letno opcijo pa zadevo razbit v tem času če že .
Mah...
Keyser Soze ::
Ma, sam namensko razbijanje robe ni všteto tule not. Mora bit tole malo bolj razdelano. Garant.
OM, F, G!
BigWhale ::
Meni so zagotovili, da lahko v 42" LCD zabijem not sekiro in ga s sekiro vred prinesem tja, pa bom za 33% cene dobil novega. No questions asked.
Keyser Soze ::
Sam da se jim za 10% ??? cene splača dat tako obširno kritje?
Svašta. Ja no, fantje, kar v vrsto pa začet razbijat stvari. Me zanima koliko časa bo še stal BB.
Svašta. Ja no, fantje, kar v vrsto pa začet razbijat stvari. Me zanima koliko časa bo še stal BB.
OM, F, G!
Ice-Heki ::
Ja ko sem jaz kupoval laptopa sem tudi vprašal, po tem ko sem plačal račun, če lahko sedaj vržem računalnik ob tla in dobim novega ...
Na žalost nisem preizkusil ker se mi je zelo mudilo ...
Je pa res, da ko sem po 14 dneh nesel laptopa na servis ker mi je vanj trešilo, da sem dobil v 5h dneh vse zamenjano ...
Hm, mogoče ko mi uspe zaključit vse projekte probam v dobro skupnosti
Je pa res, da ko sem po 14 dneh nesel laptopa na servis ker mi je vanj trešilo, da sem dobil v 5h dneh vse zamenjano ...
michel ::
Meni so zagotovili, da lahko v 42" LCD zabijem not sekiro in ga s sekiro vred prinesem tja, pa bom za 33% cene dobil novega
LOL, sem si te predstavljal v glavi, LOL
Magician ::
Ni treba bit fanataik, samo pomisli, kupiš dober LCD monitor, ga uporabljas 2 leti in 11 mesecev nakar UPS, pade na tla. Dobis novega in boljsega ter placas 33%.
Alijen ::
Ja ko sem jaz kupoval laptopa sem tudi vprašal, po tem ko sem plačal račun, če lahko sedaj vržem računalnik ob tla in dobim novega ...
Evo to se men dogaja meni je treščilo v laptop in je baterijo skurilo. Sedaj mi pa nočejo baterije menjat ker je to potrošni material in glede na njihove pogoje tega ne bodo menjali, čeprav je prej baterija bila dobra in ni to zaradi obrabljenosti ali kaj. Lahko v tem primeru kaj rešim?
69charger ::
Preprost scenarij,greš mimo laptopa in "nenamerno" z vso silo podereš laptop na tla,probaš če dela,če ne ponovi vajo dokler ne crkne in ga zamenjajo :P Seveda greš pa lahko po novo baterijo.
Potem plačam 33% cene. Nisem naredil nič. Kam pa naj grem po baterijo? Nikjer nisem zasledil da bi kdo za moj model prodajal baterijo pa še niti ne vem kdo je uradni uvoznik :D Fujitsu Siemens
Šimpanz ::
Pri se zgodi BB plača popravilo vsega (strela, padec, navadna okvara), razen baterije ker pravijo da gre pri bateriji za potrošno stvar.
Saj je potrošna stvar ampak ne v primeru da mi jo strela uniči. pripeljem pod garancijo avto nazaj na servis in mi oni ne menjajo amortizerjev ker je to potrošna stvar? Kje je tu logika?
klinker ::
Zheegec ::
Saj je potrošna stvar ampak ne v primeru da mi jo strela uniči. pripeljem pod garancijo avto nazaj na servis in mi oni ne menjajo amortizerjev ker je to potrošna stvar? Kje je tu logika?
Ti jih, ti pa ne menjajo akumulatorja
Pa ne zamenjajo olja, pa filtrov, pa plina v klimi... amortizerje pa seveda zamenjajo, se ne smejo obrabljati med uporabo in spadajo pod garancijo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zheegec ()
Sideeffect ::
Splača se vzet 5+ ja za prenosnik, ker čez 5 let bo čas za menjavo, takrat boste z valjerjem na gradbišču zapeljali čez, nakar boste, ker se ga ne bo dalo popravit za novega, istega ali najbližje podobnega plačali samo 1/3 cene.
Tako da garancijo + sigurno, razen če vzameš Dell, potem niti ne rabiš garancije... hehe
Baterija pa res, je potrošni material in je neke 3 mesece v garanciji! Pazit je treba, da se non stop polni in prazni, pa bo ene 3 leta zdržala.
Tako da garancijo + sigurno, razen če vzameš Dell, potem niti ne rabiš garancije... hehe
Baterija pa res, je potrošni material in je neke 3 mesece v garanciji! Pazit je treba, da se non stop polni in prazni, pa bo ene 3 leta zdržala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija rabljenega avtaOddelek: Na cesti | 5070 (1132) | LeQuack |
» | Zanesljiv test amortizerjev?Oddelek: Na cesti | 7418 (5232) | easyrider3 |
» | Renault Megan sprednji amortizerjiOddelek: Na cesti | 6316 (5303) | facepalm |
» | Vzdržljivost malih avtovOddelek: Loža | 4055 (3411) | c00L3r |