Forum » Pomoč in nasveti » Problem z Light Scribe?
Problem z Light Scribe?
snoopy20 ::
Hy!
Imam LG-jev pekač LightScribe in sem pred par tedni lahko še normalno posnel sliko na DVD/CD (LihgtScribe), danes ko sem hotel spet nekaj posneti na CD pa več ne gre!
Imam nerota, ki sem ga dobil zraven pekača in mi v coverdesigne odpre lightscrib, vendar potem ko hočem zapečt, pod file nimam možnosti print lightscribe?
ko sem inštaliral LightScribe Simple Labeler pa mi pekača sploh ne zazna kot lightscribe!
pod device manager mi piše da naprava deluje pravilno in tudi LG ODD mi ne najde novih updatov!
kaj naj storim?
lepo prosim za pomoč!
Imam LG-jev pekač LightScribe in sem pred par tedni lahko še normalno posnel sliko na DVD/CD (LihgtScribe), danes ko sem hotel spet nekaj posneti na CD pa več ne gre!
Imam nerota, ki sem ga dobil zraven pekača in mi v coverdesigne odpre lightscrib, vendar potem ko hočem zapečt, pod file nimam možnosti print lightscribe?
ko sem inštaliral LightScribe Simple Labeler pa mi pekača sploh ne zazna kot lightscribe!
pod device manager mi piše da naprava deluje pravilno in tudi LG ODD mi ne najde novih updatov!
kaj naj storim?
lepo prosim za pomoč!
Mr.B ::
Neka diagnostika je za Light scribe, Pa gre čez, in ti ID spremeni, potem pa dela.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
primozzzz ::
Poglej si malo tole stran http://www.lightscribe.com/DownloadSection/windows/index.aspx
NI PODPISA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LightScribe in LabelFlashOddelek: Pomoč in nasveti | 6305 (1172) | DoberDan |
» | Peka z LIGHTSCRIBE pogonom -težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2882 (2768) | pipc |
» | NEC LabelFlashOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6368 (3790) | r0b3rt |
» | LG DVD/RW ... LightScribeOddelek: Pomoč in nasveti | 1846 (1736) | JOKER |
» | DVD + tiskalnik Philips DVDR16LSK LightScribeOddelek: Kaj kupiti | 2399 (1990) | Mirč |