Forum » Pomoč in nasveti » GF8800GTS 320 & SLi
GF8800GTS 320 & SLi
McKacon ::
Zdravo!
odlocil sem se kupite se eno grafikuljo GF8800GTS 320MB extreme in me nekaj zanima. kolikor sem bral v navodilih za maticno plosco, da ce priklopim se eno graficno kartico, se hitrost spremeni iz 16x v 8x in me zanima koliko to kaj vpliva na zmoglivost obeh graf. kart.
am pa se ali bo dovolj 700W napajalnik od LC Power-ja
hvala za odgovore.
LP, Urh
odlocil sem se kupite se eno grafikuljo GF8800GTS 320MB extreme in me nekaj zanima. kolikor sem bral v navodilih za maticno plosco, da ce priklopim se eno graficno kartico, se hitrost spremeni iz 16x v 8x in me zanima koliko to kaj vpliva na zmoglivost obeh graf. kart.
am pa se ali bo dovolj 700W napajalnik od LC Power-ja
hvala za odgovore.
LP, Urh
- spremenilo: McKacon ()
Senitel ::
Hitrost vodila bolj malo vpliva na hitrost grafične kartice. Tudi 700W napajalnik bi pomojem moral povsem zadostovati... Me pa zanima zakaj rineš v SLI z 320MB karticami?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Koliko je vredno?Oddelek: Kaj kupiti | 3384 (1875) | bluefish |
» | Novi računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1992 (1650) | usavko |
» | Funtech.si - boljši računalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3600 (2422) | TokioGangsta |
» | POMOČ PRI IZBIRI KOMPONENT(sam še en n00b ki ne ve kaj rabi)Oddelek: Kaj kupiti | 2854 (2173) | InTenZZive |
» | PC za AUTOCAD in risanje gradbenih načrtov--kaj priporočateOddelek: Kaj kupiti | 3594 (3121) | LuiIII |