Forum » Kaj kupiti » Bo ta grafična OK za moje potrebe?
Bo ta grafična OK za moje potrebe?
trek@s ::
Nameravam kupiti Radeon X800 XL. (~65 €)
Je vredna te cene? Porebujem grafično na pci-e vodilu, ki mora imeti vivo (upam da je to, kar piše v specifikacijah res), da bom lahko zajemal video. Iger ne igram, tak da investicija v dražje grafične odpade. S katerimi drugimi grafičnimi je ta primerljiva po zmogljivostih?
Je vredna te cene? Porebujem grafično na pci-e vodilu, ki mora imeti vivo (upam da je to, kar piše v specifikacijah res), da bom lahko zajemal video. Iger ne igram, tak da investicija v dražje grafične odpade. S katerimi drugimi grafičnimi je ta primerljiva po zmogljivostih?
trek@s ::
Ok, saj občasno kdo od otrok zašpila kakšno igro, ampak če je do sedaj šlo na 7300gs, bi moglo biti sedaj za odtenek bolje. Sicer se pa jaz ne sekiram, če je malo diapozitivov med igrami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 6600GT ali 6800LE ali X800GTOddelek: Kaj kupiti | 1420 (1131) | OOTBOXZY |
» | smiselnost navijalnega compa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 6698 (5379) | pinx |
» | Grafične-dilema (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 8522 (6292) | strictom |
» | PowerColor Radeon X800XL, 256MB GDDR3, DVI, ViVo, PCIe 309€Oddelek: Strojna oprema | 1867 (1031) | MEDENA |
» | Ati X850xtOddelek: Strojna oprema | 1389 (1079) | jest10 |