Forum » Pomoč in nasveti » Bluetooth na laptopu
Bluetooth na laptopu
Testman42 ::
A je kdo že kdaj probu prek bluetootha povezat AMILO Pro (laptop, OS Linux - Fedora core 6) pa kak mobitel?
Jest sem probu z eno novejšo Nokio ter Motorolo SLVR pa nobena ni najdla laptopa.
Ker hardwaresko je bluetooth vgrajen, sam nevem zakaj v software-u nič ne piše da ga imam... nobene funkcije da bi "vklopu bluetooth"
Kak nasvet prosim....
Hvala za odgovor
Jest sem probu z eno novejšo Nokio ter Motorolo SLVR pa nobena ni najdla laptopa.
Ker hardwaresko je bluetooth vgrajen, sam nevem zakaj v software-u nič ne piše da ga imam... nobene funkcije da bi "vklopu bluetooth"
Kak nasvet prosim....
Hvala za odgovor
Ne me kenslat no...
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Glih to sprašujem.... Kako nej ga vklopim če ni software-u nobene funkcije ki bi ga vklopila.... al pa sem tak n00b pa je ne najdem...
MrStein ::
Uporabi Windows. Kjer deluje. (s tem, da je tudi tam dostop do PC-ja iz telefona bolj nestabilen, jaz vse opravim iz smeri PC-ja)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
kranjec123 ::
na compu maš zgori neko tipko k ti oklopi modro lučko,tipka je v obliki virelessa.mneki tazga ((I))
stem oklopiš bt. pol morš pa iz računalnika prvo narest operaterja pol pa lahko šele iz telefona pošilaš.
stem oklopiš bt. pol morš pa iz računalnika prvo narest operaterja pol pa lahko šele iz telefona pošilaš.
T0RN4D0 ::
Driverje za bluetooth si dej gor pa bo bolš :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Anatomija baterije - Sony Ericsson Xperia ARC SOddelek: Mobilne tehnologije | 7735 (5638) | black ice |
» | Prvi Nokiin telefon z Windows Phone še letosOddelek: Novice / Windows Mobile | 7807 (6351) | Spock83 |
» | BluetoothOddelek: Pomoč in nasveti | 1184 (1118) | solatko |
» | bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 1216 (1130) | GeForce_man |
» | Težave z Logitech driverjiOddelek: Programska oprema | 919 (850) | Brutal Corpse |