Forum » Mobilne tehnologije » Poslušaj zvok iz pc-ja preko bluetootha na svojem telefonu.
Poslušaj zvok iz pc-ja preko bluetootha na svojem telefonu.
Luka Percic ::
Zanima me kako bi povzročil, da bi se moj telefon pc-ju predstavil kto stereo slušalka(bluetooth profil), ali preko drugega softwear-a dosežemo podoben učinek; torej prenašanje "trenutnega" zvoka iz pc-ja na telefon.
Pa Java aplikacija, če že mora bit.
Ker najbrž tukaj nebom dobil odgovora(mogoče niti ne obstaja), me zanima kje bi lahko to vprašal(kakšna angleška specializirana stran)?
Pa Java aplikacija, če že mora bit.
Ker najbrž tukaj nebom dobil odgovora(mogoče niti ne obstaja), me zanima kje bi lahko to vprašal(kakšna angleška specializirana stran)?
V-i-p ::
Java aplikacija mora bit? Ne bo šlo. Java nima dostopa do funkcij telefona. Symbian aparat bo moral biti. Odlično dela Mobiola Microphone program, ki spremeni telefon v "brezžični" mikrofon preko bluetooth-a obratno tudi obstaja, se pravi da poslušaš PC zvok na telefonu, ampak je isto samo za Symbian...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()
David1994 ::
@V-i-p: se ne strinjam da Java nima dostopa! Sem ze ogromnokrat vidu aplikaije, ki lahko fajle ki so na mobiju uporabljajo, bluetooth nucajo, se povezujejo prek neta, nucajo fotoaparat, ir,... Tak da, to bi se dalo nardit, sam dvomm da bo kdo naredu, ker se zdi dokaj neuporabno da bos ti telefon nucal za zvocnik (kvecjemu obratno)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | simobil & sms virusOddelek: Mobilne tehnologije | 5195 (4056) | kunigunda |
» | Nakup telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 1632 (1077) | Aliter |
» | Hipno sporočanje na mobilnih telefonihOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4634 (3691) | KoKi |
» | Kako spraviti igro na T310?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1642 (1360) | _keks |
» | Nokia 6310i - Remote controleOddelek: Programska oprema | 1057 (971) | rap3r |