Forum » Programska oprema » stick notices, alarms, urejevalnik task-ov
stick notices, alarms, urejevalnik task-ov
CoolMike ::
Iščem program ki bi mi omogočal da bi si npr: na namizju lepil neke stick notice, ki bi jih sam ustvaril in bi se recimo časovno aktivirali in te opozorili ...
morda kdo pozna kakšen tak program?
hvala, lp
Miha
morda kdo pozna kakšen tak program?
hvala, lp
Miha
IceIceBaby ::
http://www.zhornsoftware.co.uk/stickies/
Stickies. Zelo dobra zadeva. Eden redkih programov, ki jih na Macu RES težko pogrešam. Stickiese aktiviraš s kombinacijo tipk, napišeš note, preko bljižnic na tipkovnici določiš stil lističa, lahko določiš alarm itd.
Jaz sem na windowsih imel vse todoje, passworde, zaznamke in podobne informacije v tem. Za sprotne todoje sem naredil 3 različne barve lističev, rdeč je pomenil, da task še ni v teku, rumena, da task poteka, zelena pa je pomenila končan task. Možnosti uporabe so neskončne.
Stickies. Zelo dobra zadeva. Eden redkih programov, ki jih na Macu RES težko pogrešam. Stickiese aktiviraš s kombinacijo tipk, napišeš note, preko bljižnic na tipkovnici določiš stil lističa, lahko določiš alarm itd.
Jaz sem na windowsih imel vse todoje, passworde, zaznamke in podobne informacije v tem. Za sprotne todoje sem naredil 3 različne barve lističev, rdeč je pomenil, da task še ni v teku, rumena, da task poteka, zelena pa je pomenila končan task. Možnosti uporabe so neskončne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekaj kot post-it listki na tabliOddelek: Programska oprema | 2567 (1723) | crypt0 |
» | Windows 8.1 Obešeni programiOddelek: Pomoč in nasveti | 1446 (1175) | Beef |
» | Avtomatični izklop PCja po 2h neuporabe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2878 (2300) | Pesimist |
» | Priročni programčki za prenosnikeOddelek: Programska oprema | 4067 (2764) | CaqKa |
» | Zanimiva obremenitost procesorjaOddelek: Programska oprema | 1163 (997) | Cveto |