» »

Na dolocenih straneh ne dela flash player!

Na dolocenih straneh ne dela flash player!

MiCkEyCE ::

Pozdravljeni!

Upam, da mi boste lahko pomagali pri mojem problemu. Na straneh 24ur.com in pa revija-sport.si mi preprosto ne zazene flash playerja. Poskusil sem s Firefoxom (sicer uporabjam NoScript in Flashblock) in prav tako IE, vendar video samo "nalaga", nalozi pa ne... Na drugih straneh mi normalno dela (npr. youtube). Je mogoce ugotoviti, kaj imata ti strani skupnega? Mi je pa ze delalo in je kar naenkrat nehalo. Ima mogoce kdo kaksno idejo?
Lp Miha
  • spremenil: MiCkEyCE ()

solatko ::

Poizvedi na 24ur, če so kaj spreminjal. Se večkrat dogaja, da kakšni strani video prenos ne deluje nekaj časa, pol pa poštimajo.

AlesC ::

Zbriši Flash player, ga nasnami na novo in v tvojem IE explorerju si vključi activeX skripte, ki jih imaš pod internetne možnosti/varnost, pa klikni privzeto raven. Za firefox pa ne vem kje se da to nastavit. Mislim, da bi moralo delati.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: AlesC ()

Hm, glede ActiveX, zadeva je vkljucena in ne dela 24ur.com v IE, sedaj sem nalozil tudi plugin za ActiveX v Firefox, pa vseeno nic... Flash sem odinstaliral in na novo nalozil ze prej, pa ne pomaga...
Je pa zanimivo, da pri punci tudi ne dela, pa sm ji js skonfinguriral masino, pri enem tretjem kolegu, ko pa nism js nic delu, pa mu tudi ne dela...
A se od vas nobeden ne srecuje s tem problemom? Se mi zdi malo cudno vse skupaj...
Lp

OK... Zadevo sem resil, moral sem se malo poglobiti pa vredu. Ce bo se kdo imel kaksne probleme... Fora je v tem, da tako revija-sport.com kot 24ur.com na zacetkku zazeneta "oglas" preden se zacne pravi filmcek. In ta oglas in posledicno potem vse skupaj zablokira Adblock Plus... Torej, problem resen, hvala vsem sam pomoc.. Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Flash player problem - ne dela na 24ur.com

Oddelek: Pomoč in nasveti
187978 (2958) harvey
»

Internet explorer se ugasa - sam od sebe... HELP !

101757 (1645) jarni2
»

Windows Media Player 11

Oddelek: Programska oprema
342557 (2170) joker16_7
»

IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )

538611 (7692) HitriPepe
»

Program za video (flash) vodiče

Oddelek: Izdelava spletišč
182075 (1827) dejc2

Več podobnih tem