Forum » Kaj kupiti » E6320???
E6320???
novinec09 ::
Torej-zanima me če kdo ve kakšen je ta proc:
Intel Core2Duo E6320 BOX
2x 1.86GHz,
266MHz
4MB
Je dober ali ne?
Se da lepo navijat, ali ni navijalski?
Tnx
Intel Core2Duo E6320 BOX
2x 1.86GHz,
266MHz
4MB
Je dober ali ne?
Se da lepo navijat, ali ni navijalski?
Tnx
dzinks63 ::
Seveda je dober, samo če ga misliš navit do konca , kolikor zmore, pa moraš imet vse ostale komponente zelo kvalitetne, ker z kakšnimi bolj poceni variantami , boš pač dosegel manjši rezultat pri stabilnem overclocku.
Meizu ::
Proc se itak da, da lepo navit, ampak kot je rekel dzinks, z dobrimi komponentami boš prišel najdlje. Hmm, če nočeš ravno na veliko zapravljat je definitivno najboljša plata na trgu za manjše cene, Abit IP-35E. Če pa hočeš popolnost pa si omisli ASUS Striker Extreme Seveda je vmes še veliko dobrih plošč in, kot si že verjetno ugotovil, izbira je pestra
Z rami je pa itak z vsako firmo drugačna pesem... Kakšni Corsair, Ballistix tracerji mogoče...
Edit: Mislim, da E6550 ni veliko dražji je pa boljši... Zato bi blo zelo vredu, če bi pobrskal za temi proci. Al pa E6750, E6850, Q6600? No to so že dražji proci, če iščeš poceni ampak dobro varijanto, potem je E6550 pomoje kul izbira.
Sam neki še - A je E6600 boljši od E6550?
Z rami je pa itak z vsako firmo drugačna pesem... Kakšni Corsair, Ballistix tracerji mogoče...
Edit: Mislim, da E6550 ni veliko dražji je pa boljši... Zato bi blo zelo vredu, če bi pobrskal za temi proci. Al pa E6750, E6850, Q6600? No to so že dražji proci, če iščeš poceni ampak dobro varijanto, potem je E6550 pomoje kul izbira.
Sam neki še - A je E6600 boljši od E6550?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
Plata je ABIT IP35-E
Za rame pa se še odločam med:
Corsair XMS2 Kit 2048MB PC2-800 cl4
Model: TWIN2X2048-6400C4
in
OCZ Platinum XTC Kit 2048MB PC2-6400U cl4
Model: OCZ2P8002GK
Kakšen predlog za rame?
Sem gledal malo teste glede navijanja in videl, da bi naj bili OCZ boljši! Vaše mnenje?
Pa prosim ne mi priporočat drugih!
Za rame pa se še odločam med:
Corsair XMS2 Kit 2048MB PC2-800 cl4
Model: TWIN2X2048-6400C4
in
Kakšen predlog za rame?
Sem gledal malo teste glede navijanja in videl, da bi naj bili OCZ boljši! Vaše mnenje?
Pa prosim ne mi priporočat drugih!
Pozabi nanje. Abitka ne podpira tega modela. Sem jih imel jst v plati, in je sistem vedno zmrzoval. Kako vem da je skoraj 100% ram krivec? Menjali smo grafo, plato, dvd pogon, disk, procesor, ohišje celo, napajalnik, ostal je ram. Torej ti ostane Corsair. Ta bi naj bil podprt. Razmiššljaj pa še o Crucial Ballistix Tracer, tudi niso slabi, pa še zelo nizke latence imajo (nekateri celo 3-3-3-12)...
Pozabi nanje. Abitka ne podpira tega modela. Sem jih imel jst v plati, in je sistem vedno zmrzoval. Kako vem da je skoraj 100% ram krivec? Menjali smo grafo, plato, dvd pogon, disk, procesor, ohišje celo, napajalnik, ostal je ram. Torej ti ostane Corsair. Ta bi naj bil podprt. Razmiššljaj pa še o Crucial Ballistix Tracer, tudi niso slabi, pa še zelo nizke latence imajo (nekateri celo 3-3-3-12)...
Problem je v dobavi in ceni!
Kupujem namreč v trgovini, kjer imam kar dosti popusta, pa še keša ni dosti!
Na razpolago imam samo te rame!
Kupujem namreč v trgovini, kjer imam kar dosti popusta, pa še keša ni dosti!
Na razpolago imam samo te rame!
Pol ne razmiljaj veliko, ker sploh nimaš kej za razmišljat. Če hočeš delujoč komp pol kupi Corsaire. Če pa hoččeš kopico problemov in komp v nedelujočem stanju (vsaj tko je blo pr meni - sam za razliko od tebe mi ni noben povedal da bo z OCZ-ji tak križ), pol uzem OCZ-je. Ampak verjetno z njimi ne boš mogel niti Winsov namestit, ker komp nonstop zmrzuje - med biosom, med inštalacijo XP-jev, Viste, karkoli, celo na vstopnem logotu od matične...
Skrajšano: Kupi Corsaire, jst sm si jih tudi naročil
Skrajšano: Kupi Corsaire, jst sm si jih tudi naročil
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov amd proc +plata,kaj bi bilo best buy za... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4875 (3668) | x45 |
» | pelugaOddelek: Kaj kupiti | 1252 (1072) | Avby |
» | Racunalnik do 1100€Oddelek: Kaj kupiti | 2101 (1966) | dzinks63 |
» | Nov RAM!Oddelek: Kaj kupiti | 1875 (1302) | koyotee |
» | OCZ Gold GX XTC 2048Mb! Izkušnje?Oddelek: Navijanje | 1077 (931) | novinec09 |