Forum » Strojna oprema » Vprašanje o driverjih
Vprašanje o driverjih
GreekGeek ::
Zdravo
Dons sem se odloču da si "updejtam" driverje za grafično. Šel sem na nVidio izbrou driver (162.18 )in ga inštaleru. Ko sem računalnik ponovno zagnau sem pogledu kero različico driverjev imam pa je pisal-Driver Version: 6.14.11.6218...
Zdej pa ne vem kaj sm naredu narobe, če pa kdo ve bi pa prosu da mi pove.
Hvala
Dons sem se odloču da si "updejtam" driverje za grafično. Šel sem na nVidio izbrou driver (162.18 )in ga inštaleru. Ko sem računalnik ponovno zagnau sem pogledu kero različico driverjev imam pa je pisal-Driver Version: 6.14.11.6218...
Zdej pa ne vem kaj sm naredu narobe, če pa kdo ve bi pa prosu da mi pove.
Hvala
g. Oden ::
Tud pri meni to piše. Nič ni narobe, če te skrbi.
6.14.11.6218
1.........62.18
Vidiš, to je samo zapis.
6.14.11.6218
1.........62.18
Vidiš, to je samo zapis.
`ripper` ::
162.18 je verjetno verzija paketa za driverje imenovana ForceWare (vcasih so bli pa detonatorji, se pomnite tovarisi? ;)), verzijo gonilnika pa izpise windows samo tisto, od dejanskega gonilnika za kartico. Je pa verjetno zelo res, da je verzija paketa skupaj spacana s to verzijo, hehe... Pr ATIju (oz. pardon, AMDju) majo to poslihtan lepo z letnico in mesecem, tko da zdej bo zadnji driver verjetno v7.8 :)
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nvidia pa tv-outOddelek: Pomoč in nasveti | 1805 (1383) | pecavar34 |
» | težave z grafiko...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1077 (926) | Senitel |
» | Kaj je z novimi forceware gonilniki?Oddelek: Programska oprema | 1113 (1002) | kurjač |
» | Problemi z Nividia gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1219 (1075) | StajercSSS |
» | Katere gonilnike?Oddelek: Programska oprema | 858 (810) | kriko1 |