Forum » Kaj kupiti » Slušalke za v pisarno za več urno uporabo
Slušalke za v pisarno za več urno uporabo
boogle ::
Za videokonference in online tečaje rabim ene relativno kvalitetne slušalke do 40-50€.
poslušalo se bo v glavnem govor tko da je najbolj pomembno da se jih da nosit po 6ur na dan za računalnikom pa da nimaš po tem potnih in zalimanih ušes.
ima kdo kaj "več-ur-naenkrat" izkušenj s kakimi slušalkami?
hvala in lp!
poslušalo se bo v glavnem govor tko da je najbolj pomembno da se jih da nosit po 6ur na dan za računalnikom pa da nimaš po tem potnih in zalimanih ušes.
ima kdo kaj "več-ur-naenkrat" izkušenj s kakimi slušalkami?
hvala in lp!
- spremenilo: boogle ()
dedi542 ::
Tudi jaz imam veliko slusalke na glavi. Mel sen Sennheiser pc160, Icemat siberia pa je blo uredu za kaksne 3 ure, pol so me pa zacela bolet usesa. Zdej mam pa Speed link medusa in jih mam lahko na glavi res cel dan in ne obcutim bolecin, tud ne lepijo se ne nic. Res odlicne slusalke za moje pojme.
boogle ::
Te Speedlink Medusa zgledajo kar fajn me pa samo zanima razlika med "usb" in "jack" verzijama ...glede na to da jih bom uporabljal na leptopu kateri nima 5.1 zvočne ali bo varjanta z usb priklopom delovala v 5.1 mode-u?
morda kdo ve kje v Ljubljani prodajajo Speedlink Medusa 5.1 Mobile Edition USB SL-8796 ...sam sem najšel le SL-8793 ("jack" varijanto)
hvala za info!
morda kdo ve kje v Ljubljani prodajajo Speedlink Medusa 5.1 Mobile Edition USB SL-8796 ...sam sem najšel le SL-8793 ("jack" varijanto)
hvala za info!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 4474 (3587) | 6151 |
» | Katere slušalke z mikrofonom??Oddelek: Kaj kupiti | 1645 (1374) | mag3 |
» | katere slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 1288 (1160) | Ciklamen |
» | Gaming slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 1155 (1071) | Planetarium |
» | Slušalke za igreOddelek: Kaj kupiti | 3306 (2946) | €uro |