Forum » Loža » Sprememba naslova - zamenjati tudi vozniško ?
Sprememba naslova - zamenjati tudi vozniško ?
klemenSLO ::
Živjo,
a kdo ve, če zamenjaš stalno prebivališče in si daš delat novo osebno , a morš med drugim tut vozniško zamanjat ?
lp klemen
a kdo ve, če zamenjaš stalno prebivališče in si daš delat novo osebno , a morš med drugim tut vozniško zamanjat ?
lp klemen
AndrejS ::
Zakaj bi zamenjal vozniško, saj v njem ni naslova. Je samo kraj prebivališča - vsaj v mojem vozniškem!
jperc21 ::
V vozniški imaš stalno prebivališče, sedaj če se to spremeni mislim da moraš menjat vozniško.
LP
LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!
Izi ::
V vozniški ni naslova.
Je samo upravna enota in če ostaneš v isti upravni enoti ni treba nič menjati. Drugače pa moraš zamenjati, če se seliš nekam na drug konec Slovenije.
Zamenjati pa moraš prometno dovoljenje.
Klemen Slo je dal dober link. Nujno je treba zamenjati osebno izkaznico, potni list in prometno dovoljenje, vozniško pa samo po potrebi.
Je samo upravna enota in če ostaneš v isti upravni enoti ni treba nič menjati. Drugače pa moraš zamenjati, če se seliš nekam na drug konec Slovenije.
Zamenjati pa moraš prometno dovoljenje.
Klemen Slo je dal dober link. Nujno je treba zamenjati osebno izkaznico, potni list in prometno dovoljenje, vozniško pa samo po potrebi.
Mercier ::
Naslova ne bi smelo biti v dokumentih. Samo za zgago so.
Bi pa morala biti opcija dveh slik. Ena gladka in ena islamska. Od kar so šengenski režim uvedli se mi na meji vsak policaj zaplete v dlake. Seveda pa je razlika med sliko in originalom danes le zato, ker sem nekje na vzhodu nekoč, ko sem bil izjemoma civil, skoraj moral čakati, da mi zraste brada. (lažje briješ ko čakaš)
Bi pa morala biti opcija dveh slik. Ena gladka in ena islamska. Od kar so šengenski režim uvedli se mi na meji vsak policaj zaplete v dlake. Seveda pa je razlika med sliko in originalom danes le zato, ker sem nekje na vzhodu nekoč, ko sem bil izjemoma civil, skoraj moral čakati, da mi zraste brada. (lažje briješ ko čakaš)
CyberDuck ::
Vozniške ti ni treba menjati ker v zakonu ni zapisan časovni rok do kdaj moraš menjati vozniško po preselitvi (za ostale dokumente je navedeno). Zamenjaj jo ko bodo nove. To bo pa "baje" drugo leto.
ThinMan ::
Prometne tudi ne rabiš menjat. Meni niso nikoli komplicirali pa so me ustavili tako lokalni kot državni policaji. (5 let vozil tako)
edit: potem pa zamenjal avteka in uredil prometno :)
lp,
edit: potem pa zamenjal avteka in uredil prometno :)
lp,
----
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ThinMan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vozniska izkaznical za tiste, ki imajo ocala (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16563 (4932) | m0LN4r |
» | Dovoljenje za vožnjo tujega vozilaOddelek: Na cesti | 33992 (32426) | SG_101 |
» | Davčna rezidenca vprašanjeOddelek: Loža | 3869 (3028) | Alamar |
» | cena osebne izkaznice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24802 (23236) | matter |
» | Prepis na no hišni naslovOddelek: Loža | 1524 (1302) | zavajon |