Forum » Sedem umetnosti » Slikopleskarstvo
Slikopleskarstvo
D-PaX ::
Pozdravljeni!
Drug mesec si bom celo sobo na novo prebarval ampak za 1x nimam še nobene ideje s kakšno barvo si jo naj pobarvam in kake vzorce si naj naredim na steno. :(
Soba bo za hišni kino :) če prav tudi v njej spim in se učim. :)
Zato vas prosim, da mi napišete par idej kako si naj sobo pobarvam in poslikam. :) zaželjeni so tudi različni linki in fotke. :)
skupaj bomo naredili moderno sobo :)
Drug mesec si bom celo sobo na novo prebarval ampak za 1x nimam še nobene ideje s kakšno barvo si jo naj pobarvam in kake vzorce si naj naredim na steno. :(
Soba bo za hišni kino :) če prav tudi v njej spim in se učim. :)
Zato vas prosim, da mi napišete par idej kako si naj sobo pobarvam in poslikam. :) zaželjeni so tudi različni linki in fotke. :)
skupaj bomo naredili moderno sobo :)
Paxy
- polepsal: OmegaBlue ()
Izi ::
Vzorci in slike na stenah so že desetletja iz mode. Tapete in podobne zadeve se tudi nikjer več ne uporablja. Če si starejši od 12 let potem barvaj celo sobo z eno samo barvo.
Barva mora biti svetla. Z belo ne moreš zgrešiti, bela je in bo večno moderna.
Lahko pa izbiraš še odtenke med bež, preko rumene do svetlo oranžne, samo pastelne odtenke in nikakor ne kakšne živo rumene barve.
Barva mora biti svetla. Z belo ne moreš zgrešiti, bela je in bo večno moderna.
Lahko pa izbiraš še odtenke med bež, preko rumene do svetlo oranžne, samo pastelne odtenke in nikakor ne kakšne živo rumene barve.
gzibret ::
Če bi rad res moderno sobo, uporabi belo barvo, zraven pa primešaj še nekaj barve, ki sveti, ko na njo posije UV svetloba. Seveda boš moral kupiti tudi UV lampo. Ponoči bo bomba, podnevi pa normalno.
Vse je za neki dobr!
Pegaz ::
Jaz imam na svetlo modro pobarvane stene in se skoraj ne opazi - kot da bi imel bele (dokler ne pogledaš stropa). Mi pa je vseeno, tudi če bi bila bela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pleskanje sobeOddelek: Loža | 4066 (2448) | FTad |
» | Pleskanje stene (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18994 (14360) | cheff |
» | Osvetlitev prostoraOddelek: Loža | 4951 (4476) | RejZoR |
» | Kakšna naj bo barva sten v kuhinji in jedilnici ?Oddelek: Loža | 16714 (11374) | Marvinek |
» | sobaOddelek: Sedem umetnosti | 2475 (2160) | bluefish |