Forum » Izdelava spletišč » Mrtve slike
Mrtve slike
backup ::
Če bi si kdo utrgal minutko časa in pogledal kodo strani www.perigej.org in fengshui-atelje.tk, bi bila zelo ponižno hvaležna. Namreč -- slike so naloudane, z računala mi jih prikazuje, s strežnika pa ne. Pojma nimam, kaj naj storim, šefica pa izgublja potrpljenje z mano.
tejcek ::
BluPhenix ::
Meni jih sicer prikazuje, ampak vseeno nekaj popravi. VSem slikam spremeni ime v male črke, končnico tudi.
Vedno se drži 3 pravil (no vsaj na začetku):
- uporabljaj povsod male črke (oz. enake, če imaš v htmlju zapisano .jpg naj bo tudi slika imela .jpg končnico in ne .JPG)
- ne uporabljaj presledkov, če hočeš ločevati uporabi podčertaj.
Še to: obvezno preglej strani tudi s Firefoxom, saj ga po zadnji hpodatkih uporablja slaba polovica slovencev (pri periglej je naslov napačno pozicioniran).
Vedno se drži 3 pravil (no vsaj na začetku):
- uporabljaj povsod male črke (oz. enake, če imaš v htmlju zapisano .jpg naj bo tudi slika imela .jpg končnico in ne .JPG)
- ne uporabljaj presledkov, če hočeš ločevati uporabi podčertaj.
Še to: obvezno preglej strani tudi s Firefoxom, saj ga po zadnji hpodatkih uporablja slaba polovica slovencev (pri periglej je naslov napačno pozicioniran).
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BluPhenix ()
5er--> ::
Predavatelji in svetovalci -> http://users.volja.net/fengshui/ester.h... -> Not Found The requested URL /fengshui/ester.html was not found on this server.
opeter ::
Namreč -- slike so naloudane, z računala mi jih prikazuje, s strežnika pa ne. Pojma nimam, kaj naj storim, šefica pa izgublja potrpljenje z mano.
Hmm... zamenjaj službo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne zamudite velike polne luneOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11770 (8821) | Spc |
» | Power Point - posneta datoteka se ne odpre več IIOddelek: Programska oprema | 573 (497) | lenoba77 |
» | TipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 1431 (1018) | 54j0 |
» | Windows XP - DOS komandeOddelek: Operacijski sistemi | 1221 (1098) | JanezB |
» | Pomoč-ni slik /drugič/Oddelek: Izdelava spletišč | 1127 (965) | Groove |