Forum » Pomoč in nasveti » Težava s HP fotoaparatom
Težava s HP fotoaparatom
Karaya 52 ::
Resnici na ljubo mi je HP850 povzročal veliko težav. Do neke mere je še bilo znosno sedaj pa se mi maščuje s tem, da na sliko dodaja močne roza lise (v stilu magic wanda) in to na kakšne robove (recimo bele žoge). Stvar zgleda precej grda in slike neuporabne. Je to problem leče, tipala? Kakrokoli že, HP nima več servisa oz. rezervnih delov zato mojemu slikarju bijejo zadnje minute preden kupim Panasonic FZ8. Obstaja kakšna možnost da bi se malega prasca dalo popravit? lp
StratOS ::
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: StratOS ()
Karaya 52 ::
Hvala, slike res zgledajo takole ampak ta popačenja obsegajo vsaj 10% celotne slike. Torej ta problem je nastal naenkrat prej tega ni bilo opaziti. Ko sem bral po netu je videti kot da je to problem določenih leč v določenih okoliščinah pa še to v zelo majhnem obsegu. Kot sem že omenil je to pri mojem hpju veliko bolj prisotno in praktično uniči sliko. Je to bolj problem leče ali elektronike ki fokusira oz. se da sploh splača popravljat?
StratOS ::
Večinoma je problem leče in okoliščin, manj kakšnih nastavitev, predvsem svetlobe.
Fino bi bilo, da priložiš kakšno sliko, ti lahko potem malce več povemo.
Fino bi bilo, da priložiš kakšno sliko, ti lahko potem malce več povemo.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaša najlepša žival?Oddelek: Loža | 6050 (5241) | z3ro |
» | Nokia predstavila N8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 24677 (21863) | Bistri007 |
» | Seznam slo forumovOddelek: Loža | 3878 (3209) | Skatey |
» | problme s slikami in z logoti ki niso na istem strezniku!!!Oddelek: Omrežja in internet | 882 (825) | pitagora |
» | Kater fotoaparat (digitalni) ?Oddelek: Kaj kupiti | 1683 (1321) | koyotee |