Forum » Operacijski sistemi » Internet sharing problem
Internet sharing problem
imp ::
Zivijo!
Na internet se povezujem preko bratovega kompa. Do zdaj je bilo vse ok, zadnjih par tednov me pa matra tole: vsake 2 do 3 ure se mi net izklopi, nakar moram do bratovega kompa (kjer net se zmeraj laufa), v Network Connections klikniti Set up home or small office network, in v carovniku nastaviti, da je njegov komp tisti, ki se direktno povezuje na linijo. Ko carovnik zakljuci z delom, imam na svojem pcju spet internet 2 do 3 ure, potem se vse skupaj ponovi.
Zanima me kako naj zadevo postimam nazaj v normalno stanje ker mi najeda ze lep cas. Z bratom imava oba win XP SP2.
Hvala za odgovore.
Na internet se povezujem preko bratovega kompa. Do zdaj je bilo vse ok, zadnjih par tednov me pa matra tole: vsake 2 do 3 ure se mi net izklopi, nakar moram do bratovega kompa (kjer net se zmeraj laufa), v Network Connections klikniti Set up home or small office network, in v carovniku nastaviti, da je njegov komp tisti, ki se direktno povezuje na linijo. Ko carovnik zakljuci z delom, imam na svojem pcju spet internet 2 do 3 ure, potem se vse skupaj ponovi.
Zanima me kako naj zadevo postimam nazaj v normalno stanje ker mi najeda ze lep cas. Z bratom imava oba win XP SP2.
Hvala za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | menjava strojne opreme, sistem se ne zaženeOddelek: Operacijski sistemi | 642 (543) | vres.ales |
» | Ugašanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 1426 (1165) | angelusice |
» | težave z interetomOddelek: Omrežja in internet | 1483 (1104) | Saintek |
» | RAM nadgradnja in sledeč problem...Oddelek: Strojna oprema | 908 (803) | OmegaBlue |
» | Abit NF7-S ali Epox 8RDA+SATAOddelek: Kaj kupiti | 1157 (905) | SavoS |