Forum » Pomoč in nasveti » Odpiranje pdf na web strani
Odpiranje pdf na web strani
Arrivo ::
Stvar je taka :
Imam registrirano domeno, ki kaže na določeno mapo. V to mapo bi rad dal pdf dokument in bi želel, da ko nekdo vtipka naziv spletne strani, se mu direktno odpre pdf dokument.
Kako naj to izvedem ?
Hvala za pomoč .
Imam registrirano domeno, ki kaže na določeno mapo. V to mapo bi rad dal pdf dokument in bi želel, da ko nekdo vtipka naziv spletne strani, se mu direktno odpre pdf dokument.
Kako naj to izvedem ?
Hvala za pomoč .
Ja ja to drži !!!
mte ::
Sicer mi ni jasno, zakaj bi taka odločitev bila dobra, ampak vseeno...
Mislim, da bi bilo najbolj enostavno tako, da narediš prazen index.html dokument, ki v glavi vsebuje tole:
kjer st_sekund pomeni čas, kdaj naj se ta redirect izvede. Poskusi z 0, verjetno bo delalo, nisem pa siguren.
Kljub vsemu - če upodabnik namesto Acrobat Readerja uporablja kakšno alternativo, se pdf seveda ne bo odprl v browserju, ampak se bo začel download, kar je za uporabnika neprijetno.
lp
Mislim, da bi bilo najbolj enostavno tako, da narediš prazen index.html dokument, ki v glavi vsebuje tole:
<meta http-equiv="Refresh" content="st_sekund; url=datoteka.pdf" />
kjer st_sekund pomeni čas, kdaj naj se ta redirect izvede. Poskusi z 0, verjetno bo delalo, nisem pa siguren.
Kljub vsemu - če upodabnik namesto Acrobat Readerja uporablja kakšno alternativo, se pdf seveda ne bo odprl v browserju, ampak se bo začel download, kar je za uporabnika neprijetno.
lp
Arrivo ::
Upošteval sem navodilo, ustvaril prazen fajl z openoffice in v lastnostih dokumenta vnesel redirekt po 0 sekundah na domeno/dokument.pdf in stvar shranil kot html fajl .
Dela .
Dela .
Ja ja to drži !!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program za pomoč pri tiskanju 200+pdf dokumentovOddelek: Pomoč in nasveti | 2287 (1339) | HotBurek |
» | Ali obstaja možnost ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1595 (961) | mojca |
» | .doc in .pdf v stringOddelek: Izdelava spletišč | 2056 (1655) | DiTi |
» | kodna tabela za generacijo pdf dokumentov s php-jemOddelek: Programiranje | 1319 (1184) | sajmun |
» | HTML in tiskanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1962 (1757) | pkrzic |