Forum » Mobilne tehnologije » internet na ipaq h2210 preko mobitela?
internet na ipaq h2210 preko mobitela?
grpo ::
Imam dlancnika HP ipaq h2210 (win mobile 2003) in me zanima kako nastaviti zadevo, da se lahko povezem na internet (gprs) preko mobitela z uporabo bluetooth?
Verjetno je treba dat pač klicno povezavo, ampak ne vem katero cifro uporabit? probal sem *99#, pa se ne uspe povezati... (v error message-u pa tudi ni nobene razlage... da bi vsaj vedel ali je cifra napacna, al je geslo, al username...)
Mobitel je nokia 6630 (symbian 8.0) in bluetooth povezava z dlančnikom dela lepo.
Po googlu sem iskal ene 5 ur, pa brez uspeha... tako da upam da ima kdo ze izkusnje s tem...
Verjetno je treba dat pač klicno povezavo, ampak ne vem katero cifro uporabit? probal sem *99#, pa se ne uspe povezati... (v error message-u pa tudi ni nobene razlage... da bi vsaj vedel ali je cifra napacna, al je geslo, al username...)
Mobitel je nokia 6630 (symbian 8.0) in bluetooth povezava z dlančnikom dela lepo.
Po googlu sem iskal ene 5 ur, pa brez uspeha... tako da upam da ima kdo ze izkusnje s tem...
noob
grpo ::
Ok sem že najdu :) (po nekaj urah in dnevih iskanja)
treba je dodat nek string!! no torej podatki, ki delajo, so taki:
Username: mobitel
Password: internet
Dial.number: *99#
Extra dial-string modem commands: +cgdcont=1,"IP","internet"
LP
treba je dodat nek string!! no torej podatki, ki delajo, so taki:
Username: mobitel
Password: internet
Dial.number: *99#
Extra dial-string modem commands: +cgdcont=1,"IP","internet"
LP
noob
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podatkovna povezava-predplačnikOddelek: Mobilne tehnologije | 1188 (976) | s6c-gEL |
» | Mobitel InternetOddelek: Omrežja in internet | 1794 (1518) | popster |
» | Win7 + 3G internet via BluetoothOddelek: Operacijski sistemi | 1694 (1425) | lukaz |
» | UbuntuOddelek: Operacijski sistemi | 3042 (391) | Tear_DR0P |
» | Kdo (bolje kaj) mi spreminja resolv.conf ?Oddelek: Operacijski sistemi | 2274 (2095) | BigWhale |