Forum » Programska oprema » interni.naslov.lan = spletni.naslov.com
interni.naslov.lan = spletni.naslov.com
Ice-Heki ::
Hei!
Zanima me, kako računalniku dopovedat, da je interni.naslov.lan do katerega lahko dostopam v službi preko omrežja enako, kot če bi vpisal spletni.naslov.com, ker kadar nisem v službi mi pač interni.naslov.lan ne dela ...
Seveda lahko odprem IE in vanj vpišeš spletni.naslov.com ter se mi zaženejo aplikacije, vendar določeni deli aplikacije so napisani tako, da me preusmerijo na interni.naslov.lan in malce zamudno je, da vedno potem to spreminjam v spletni.naslov.com ...
Mogoče obstaja kakšen program, ki bi sam ob brskanju z IE zamenjeval te naslove?
Zanima me, kako računalniku dopovedat, da je interni.naslov.lan do katerega lahko dostopam v službi preko omrežja enako, kot če bi vpisal spletni.naslov.com, ker kadar nisem v službi mi pač interni.naslov.lan ne dela ...
Seveda lahko odprem IE in vanj vpišeš spletni.naslov.com ter se mi zaženejo aplikacije, vendar določeni deli aplikacije so napisani tako, da me preusmerijo na interni.naslov.lan in malce zamudno je, da vedno potem to spreminjam v spletni.naslov.com ...
Mogoče obstaja kakšen program, ki bi sam ob brskanju z IE zamenjeval te naslove?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava dveh lokalnih omrežijOddelek: Omrežja in internet | 1991 (1471) | Aleks Nafi |
» | Tudi ameriški ARIN skoraj brez naslovov IPv4Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 21718 (12316) | Gapi |
» | Linksys router wrt54gl wifi odličen, lan katastrofaOddelek: Omrežja in internet | 801 (607) | Hayabusa |
» | Obstaja program ki onemogoči določeno spletno stran?Oddelek: Programska oprema | 1583 (1460) | #000000 |
» | Pci modem pod dos-omOddelek: Strojna oprema | 1471 (1348) | MadMax |