Forum » Programiranje » [C#] dolpoteg slike
[C#] dolpoteg slike
ql000 ::
Rad bi si naredil en mini programček, ki bi mi iz neke strani, kjer so redno updatani podatki o vremenu, dol potegnil samo vremensko sliko v nekh rednih intervalih. Je zadeva izvedljiva v C# ?
MaCoFaCo ::
Seveda je. Najbolj izi varijanta je, da napišeš eno konzolno aplikacijo, ki v neskončni zanki izvaja prenos in potem gre v sleep za nekaj časa.
Za prenos datotek si poglej WebClient Class.
Za prenos datotek si poglej WebClient Class.
Tutankhamun ::
U to sm pa js delu.
Bom probu zvečer ko pridem dam najdt ta programček. Js sm si to naredu, ko je bla kšna stran z velik slikcam, mi je najdu use slikce na strani pa dol potegnu.
Le kakšne slikce
Bom probu zvečer ko pridem dam najdt ta programček. Js sm si to naredu, ko je bla kšna stran z velik slikcam, mi je najdu use slikce na strani pa dol potegnu.
Le kakšne slikce
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB
ql000 ::
Tutankhamun: please pošlji! Dobiš za pir! Sam, da vidim kako si to avtomatiziral. Kater programski jezik si uporabil?
MaCoFaCo: sem probal in zadeva deluje. Sam, kaj ko dobiš ta http stream, se obesiš na del kjer je slika pa dol vlečeš?
MaCoFaCo: sem probal in zadeva deluje. Sam, kaj ko dobiš ta http stream, se obesiš na del kjer je slika pa dol vlečeš?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ql000 ()
Tutankhamun ::
Tko kot si napisu c#. Sej sploh ni težko.
Sej bi use napamet napisu pa je že kr neki časa minil.
Se bom potrudu pa najdu.
Sej bi use napamet napisu pa je že kr neki časa minil.
Se bom potrudu pa najdu.
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB
MaCoFaCo ::
Če so imena slik statična in bi rad slike direktno na disk shranil uporabiš WebClient.DownloadFile in se ne rabiš nič s streami ukvarjat.
Če pa hočeš npr. najprej HTML prebrati in potem iz njega parsati linke do slik pa uporabiš npr. StreamReader za branje (metoda ReadToEnd() prebere cel stream v string).
Potem po stringu (HTML-ju) iščeš da dobiš linke do slik in na koncu lahko uporabiš tisti WebClient.DownloadFile.
Nekaj v tem stilu.
Če pa hočeš npr. najprej HTML prebrati in potem iz njega parsati linke do slik pa uporabiš npr. StreamReader za branje (metoda ReadToEnd() prebere cel stream v string).
Potem po stringu (HTML-ju) iščeš da dobiš linke do slik in na koncu lahko uporabiš tisti WebClient.DownloadFile.
Nekaj v tem stilu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASP.NET + C# vprašanjeOddelek: Programiranje | 2758 (1772) | Morenov |
» | [c#] Slika iz URLOddelek: Programiranje | 2597 (2184) | MrBrdo |
» | aspx preberm HTML straniOddelek: Programiranje | 1428 (1292) | Senzacionale |
» | [C#] Prosim pomagajte! Potrebujem program, ki bi pobiral podatke iz ene straniOddelek: Programiranje | 2735 (2345) | David1994 |
» | kaj zna c#Oddelek: Programiranje | 1750 (1562) | snow |