Forum » Programiranje » [Java] dialog okence
[Java] dialog okence
jsz ::
Hi!
Sem začetnik v Javi in Swingu in bi rabil malce pomoči. Uporabnik klikne na izbiro v meniji in se odpre (dialog) okence z nastavitvami ( dve vnosni polji in dva gumba ). Priporočljivo je da je okence modalno. Ko up. potrdi vnesene podatke, se le ti seveda morajo prenesti nazaj v glavni razred.
Vem kako naredit dialog okence (z JOptionPane, pomagal sem si s tutorialom od Sun-a) z enim vnosnim polje in dvema gumboma, ne vem pa za zgornji primer. Verjetno bom moral narediti kar svoje dialog okence, ali pač ?
Za vsak navet, link, (pod)vprašanje hvala v naprej. :)
Lp
Sem začetnik v Javi in Swingu in bi rabil malce pomoči. Uporabnik klikne na izbiro v meniji in se odpre (dialog) okence z nastavitvami ( dve vnosni polji in dva gumba ). Priporočljivo je da je okence modalno. Ko up. potrdi vnesene podatke, se le ti seveda morajo prenesti nazaj v glavni razred.
Vem kako naredit dialog okence (z JOptionPane, pomagal sem si s tutorialom od Sun-a) z enim vnosnim polje in dvema gumboma, ne vem pa za zgornji primer. Verjetno bom moral narediti kar svoje dialog okence, ali pač ?
Za vsak navet, link, (pod)vprašanje hvala v naprej. :)
Lp
Bojevnik ::
Lahko kot si že omenil narediš svoj JDialog oz JOptionPane, lahko pa tudi enostavno narediš nov frame in ga pač narediš takšnega da zgleda kot dialog.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [java] naloge za vajoOddelek: Programiranje | 1371 (1057) | Yacked2 |
» | [Java] While zankaOddelek: Programiranje | 2367 (1950) | kunigunda |
» | java net beans pomočOddelek: Programiranje | 1603 (1491) | i33a |
» | Java in pošiljanje elektronske pošte!!Oddelek: Programiranje | 1356 (1257) | janez_janez |
» | [java] opcijsko oknoOddelek: Programiranje | 2075 (1856) | infiniteLoop |