» »

Bomberman

Bomberman

Onlyx ::

Oj,

Imam vprašanje, ki se bo zdelo verjetno zelo smešno. :) Zanima me, ce kdo pozna najnovejšo različico bombermana za PC, kajti s kolegi igramo 5 let ali pa še več staro različico, ki ima še zelo zastarelo grafiko. Am...zanima me samo naslov najnovejše različice te igre.

Za odgovore sem vam zelo hvaležen,

LP:))

AndrejS ::

Zadnja prebavljiva verzija je atomic bomberman... sicer je prišel pozneje ven še neki 3d bomberman - ne vem točno imena... samo je imel igralnost zelo zelo slabo.... :\

ArYeS ::

Novih iger tega stila itak več ni, priporočam ti da sprobaš Super Bomberman 5 za SNES, daleč najboljši bomberman. Nima pa neke nove grafike..., vseeno cute.

5er--> ::

Kot je rekel ArYeS. Temu dodaj še Super Bomberman 3 in 4.
Meni so bili tej novi Atomic/3D bombermani dolgčas.

opeter ::

Eden najboljših bombermanov nove generacije je bil vsekakor Atomic Bomberman (Interplay iz leta 1997). Od takrat za PC platformo praktično ni novih bombermanov. Lahko pa seveda (na srečo) zaženeš kak Nintendo SNES emulator in igraš Super Bombermane iz SNES serije.

Novodobne konzole? Hja, za Nintendo DS obstaja neka igra, pa tudi za Wii so nekaj govorili da bo. Ampak PC pa nič.
Za Mac-a imamo srečo, saj obstaja ena zelo dobra igra na to temo: Boom!

Igralnost je odlična!!! Ampak kaj dosti ti to ne pomaga, saj deluje le na Macintoshih v OSX okolju.

Imaš pa kar nekaj takih iger na Underdogs-u, npr.: Mr. Boom, Dynablaster (na voljo za več sistemov).

Malo pobrskaj za Nintendo 64 igre... mogoče najdeš kaj pametnega.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Mavrik ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igre prejšnjega tisočletja - jih še igrate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
607372 (5401) blaz1233
»

Pomoč pri izbiri LANparty iger

111881 (1596) strictom
»

Vse o 3dfx Voodoo grafičnih karticah. (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
575547 (4617) mtosev
»

Igre za gamepad

61499 (1413) dolenc
»

Kdo pozna to staro igro?

131595 (1042) Blum

Več podobnih tem