Forum » Pomoč in nasveti » Blue screen IRQ address not less or equal
Blue screen IRQ address not less or equal
Samson ::
Verjetno navit ali okvarjen ram. Imel isti problem pri prevelikem FSB-ju...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
jan01 ::
Če skopiraš v google ugotoviš, da je si3112r.sys ->sata driverji
Na hitro možnosti:
A.
posnel si sata driverje, v biosu pa še vedno pustil na ata/ide mode pri sata(oz nekaj v tem smislu, da ne rabiš nič driverjev za sata, ko installiraš windows xp). Daj na sata mode(oz kakorkoli se že reče, morda normal....
->povej katero plato imaš da nahitro pogledam v manual
B.
slab sata podatkovni kabel?
In napiše kaj več podatkov(kakšen os(slučajno 64bit?), matična, drugo manj pomembno)
Na hitro možnosti:
A.
posnel si sata driverje, v biosu pa še vedno pustil na ata/ide mode pri sata(oz nekaj v tem smislu, da ne rabiš nič driverjev za sata, ko installiraš windows xp). Daj na sata mode(oz kakorkoli se že reče, morda normal....
->povej katero plato imaš da nahitro pogledam v manual
B.
slab sata podatkovni kabel?
In napiše kaj več podatkov(kakšen os(slučajno 64bit?), matična, drugo manj pomembno)
Netrunner ::
CPU AMD 2400, matična je GIGABYTE GA-7N400-L .... sata diske imam pa priklopljene na Silicon image Si3112 Sata-Raid controler .... sem iskal te driverje po netu samo sem vedno zašel na neke čudne strani in na koncu nisem dobil nič .. je kdo tako prijazen da mi da kakšen link kjer bi lahko dobil driverje za to sata zadevo ? ... se pravi si3112r.sys
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Maximus ::
http://www.siliconimage.com/products/pr...
Na desni strani potem izbiraš kaj potrebuješ za to napravo.
Na desni strani potem izbiraš kaj potrebuješ za to napravo.
Netrunner ::
zahvaljujem se vam vsem za pomoč ... očitno je bilo nekaj z driverji narobe .. ko sem instaliral nove sata driverje je delalo vse ok .... ma ne razumem kako se lahko kar tako iznenada "zjebejo"
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slipstream Sata gonilnikov v XP inštalacijski CDOddelek: Operacijski sistemi | 1570 (1381) | -Jani- |
» | kje dobit ata na s-ata konverterOddelek: Kaj kupiti | 1273 (912) | -Jani- |
» | Abit NF-7s v2.0: Nastavitve BIOS-a za bootanje.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2798 (2675) | jELKO |
» | IRQ_not_less_or_equal in sesuvanje sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1451 (1120) | kingkong |
» | 2diska@sata si3112 = problemOddelek: Pomoč in nasveti | 965 (833) | fictionel |