Forum » Programska oprema » MS WORD - 'črta' v nogi dokumenta
MS WORD - 'črta' v nogi dokumenta
Simeroni ::
Rad bi naredil črto v nogi dokumenta:
Kako lahko to naredim, da bo črta od roba do roba (glede na margine), ne glede na to, kakšna je nastavitev strani?
Kako lahko to naredim, da bo črta od roba do roba (glede na margine), ne glede na to, kakšna je nastavitev strani?
nodrim ::
če imaš v istem dokumentu pokončno in ležeče bi celo lahko narisal črto, ker se ti takrat dokument avtomatsko loči na odseke, kar ti omogoča ločeno oblikovanje glav v odsekih ..
ampak ok
tebe zanima črta
označi odstavek, v katerem bi rad imel črto (pazi, da res označiš cel odstavek, vključno z znakom PI na koncu) in izberi meni Oblika->Obrobe in senčenje ... tam nastavi želeno obrobo, pazi samo, da boš imel nekje proti desno in dol v spustnem polju označeno "odstavek" in ne "besedilo"
ampak ok
tebe zanima črta
označi odstavek, v katerem bi rad imel črto (pazi, da res označiš cel odstavek, vključno z znakom PI na koncu) in izberi meni Oblika->Obrobe in senčenje ... tam nastavi želeno obrobo, pazi samo, da boš imel nekje proti desno in dol v spustnem polju označeno "odstavek" in ne "besedilo"
nonenone ::
lahko pa tudi postaviš kurzor na ustrezno mesto in klikneš ustrezno črto na ikoni, ki je že naštimana v wordu v meniju (orodna vrstica) oblikovanje, lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s Logitech M705Oddelek: Pomoč in nasveti | 1180 (999) | Trocki |
» | Word oblikovanjeOddelek: Programska oprema | 4070 (3093) | finpol1 |
» | HTC-jeva družina Desire po novem s tremi člani (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16132 (14484) | PrimozR |
» | Prihaja Android 1.5Oddelek: Novice / Android | 4266 (3369) | Jux |
» | [Word] Številčenje pokončnih in ležečih straniOddelek: Šola | 2613 (2396) | bond007 |