» »

napajanje matične plošče

napajanje matične plošče

psygoat ::

Lep pozdrav,

pred kratkim sem kupil Asus P5bE plus, in imam samo eno vprašanje. Na plošči mam 2 4-pin +12v pluga, s tem da je eden pokrit z kapico. V navodlih piše, da je zadevo treba odstranit in priključek dat gor. Samo na LC 6550gp 550w imam pa samo en 4 pinski konektor. Lahko pustim tako kot je ali se da kako pretvoriti kabel v 4 - pinske pluge?

Sprašujem pa ker se mi dva dneva pojavljajo komp freezi, sploh ko dljam torrente z azuresom. in kar sem po forumih prebral vsi grejo da je al cpu, ram al pa psu. Večinoma vsi da je psu. In me zanima če je problem ker nimam še drugega 4 pinskega vklopljenega na plati.

thx

Čmrlj ::

tista ki ima kapico pusti pokritega in vkljuci samo tisti 4 pin ter seveda 24 pin.;)

Naceloma napajalnik nebi smel bit problem, saj jaz imam istega na commando in na abit pa ni problema.kaksne imas ostale kompanente

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Čmrlj ()

psygoat ::

Evo če sem prov ušitmal imam zdej v popisu mašino :)

...to je še plata
poj praviš da ni nubene panike ? k v navodilih piše ,,Make sure to remove cap on the EATX12V conector before conecting an 8pin EPS +12V power plug.,,

psu ma pa samo 20 + 4 pin mainboard, 4 pin P4, 6 pin pcie, 7x 4pin molex, 2xsata, 2xfloopy.

mislim tak te bom prašal kaj je poj sploh fora dveh vtičev pa da ma en kapco gor? za prihodnost k bomo rabil elektrarne za računalnike? :)

drugače pa sem na šihtu zdejle in se ne morem ubadat zakaj mi ga zamrzne, samo mozno je tut da je bil problem samo v azareusu (vsaj upam) ker preden sem šel od doma sem dal preko bittornado in upam da k pridem nazaj da bo še delal.

drugač pa moti me ker je vse skupaj staro 2 dni in so mi windosi zamoril čist u nulo moj nov računalnik.

thx
e6600/Asus P5B E-plus/Patriot 800mhz, 2x1giga/8800gts 320mb/19" samsung 971p

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Priklop napajalnika

Oddelek: Strojna oprema
4714156 (13545) pol3ni
»

Po dolgem času nov test ventilatorjev na Silent PC Review (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje
6013007 (9151) BladE_
»

24-pin KONEKTOR na matični plošči in 20-pin na napajalniku

Oddelek: Strojna oprema
487066 (5115) Win8NonGrata
»

Kabel PWM Arctic Cooling

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
123211 (3073) JanezH
»

ATI5850 in Asus P5K