Forum » Programiranje » problem (opozorilo v C#)
problem (opozorilo v C#)
nody ::
lep pozdrav zanima me, kaj naj spremenim, da bi sledeči Warnings, saj je zaradi sledečega opozorila tudi Design ni več mogoč(javi mi kar 214 opozoril ) :
priemr sledečega opozorila pa je naslednje :
******************************************************************************************************************************
...The type 'System.Windows.Forms.TextBox' has no field named 'Text'.
(imam sledeč opcije za izbiro) Hide Edit
at System.ComponentModel.Design.Serialization.CodeDomSerializerBase.Error(IDesignerSerializationManager manager, String exceptionText, String helpLink)
at System.ComponentModel.Design.Serialization.CodeDomSerializerBase.DeserializeAssignStatement(IDesignerSerializationManager manager, CodeAssignStatement statement)
at System.ComponentModel.Design.Serialization.CodeDomSerializerBase.DeserializeStatement(IDesignerSerializationManager manager, CodeStatement statement)
******************************************************************************************************************************
PS: imam apliakcijo, ki je povezana z bazo v accessu...nekakšen adresar...
priemr sledečega opozorila pa je naslednje :
...The type 'System.Windows.Forms.TextBox' has no field named 'Text'.
(imam sledeč opcije za izbiro) Hide Edit
at System.ComponentModel.Design.Serialization.CodeDomSerializerBase.Error(IDesignerSerializationManager manager, String exceptionText, String helpLink)
at System.ComponentModel.Design.Serialization.CodeDomSerializerBase.DeserializeAssignStatement(IDesignerSerializationManager manager, CodeAssignStatement statement)
at System.ComponentModel.Design.Serialization.CodeDomSerializerBase.DeserializeStatement(IDesignerSerializationManager manager, CodeStatement statement)
PS: imam apliakcijo, ki je povezana z bazo v accessu...nekakšen adresar...
nody ::
sledeče opozorilo se mi je nato čez dobre pol ure izginilo samodejno, sedaj pa se mi ne prikazuje več ....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UserControl v Wrappanelu WPFOddelek: Programiranje | 1137 (959) | hurlimannxt |
» | [C#] DeserializacijaOddelek: Programiranje | 1853 (1456) | Cvenemir |
» | [c#] Vprasanje glede BackGroundWorker classa in spreminanja gui elementaOddelek: Programiranje | 782 (708) | Ericssony |
» | tomcat in datasourceOddelek: Programiranje | 1983 (1740) | infiniteLoop |
» | VC# Zapis podatkov na diskOddelek: Programiranje | 2490 (1746) | matej_jack |