» »

Če napajalnik crkne?

Če napajalnik crkne?

Bethrezen ::

če bi jst iz napajalnika uzeu ventilator in bi se napajalnik prekuru, bi uniču zravn še kšno komponento a bi šou sam napajalnik?

Tilen ::

Odvisno kako ti je sreča naklonjena [predvsem], eni tukaj pravijo da je odvisno tudi od kakovosti napajalca.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

SodVina ::

No, meni ko je sel napajalnik u falus, ni vzel prakticno nic sabo. Razen seveda maticne plosce, diska in graficne kartice :P

sestavlam pasivn sistem pa je pol vretn bol da uzamem kšn 8db ventilator in ga zamenam u nap. kt pa da ga odrežem an?

AngelOfDeath ::

Kupi pasivni napajalnik
edit: Slovnica

p4, 512 rama, 160gb disk,... se mi ne splača dat še 100€ za napajalc (pol bo nap. vč vredn od ceuga kompa:D )

errhec ::

Vzemi kakšen tih ventilator XILANCE cca 10EURO za 80mm 15dB hrupa.
LP
dd

Zgodovina sprememb…

• spremenil: errhec ()

Urc ::

Pa lahko priklopiš na 7v ali 5v linijo. Tako bi moral biti neslišen. Jaz mam tako na 2 compih in nisem imel nikjer kakih problemov s pregrevanjem napajalnika :\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Urc ()

wooted ::

ej model...sej ne morš met kr vse pasivno pa braz ventov...morš met air flow:D

gfighter ::

Tako je. Pasivno hlajenje je drago, rajši kupi več tihih in počasnejših ventilatorjev in jih namesti tako, da bo dober pretok zraka skozi celo ohišje. Če daš npr. zgoraj omenjene xsilence na 7V, disk postane glasnejši od ventilatorjev. Jaz sem na neki kišti prišel čez z dvema 12mm ventilatorjema na 7V. Praktično neslišno...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gfighter ()

tok pa nism neumn da bi mislu met use pasivno:\sm pač prklopu ene par ventu in sm ugotovu da nap. povzroča najvč hrupa zato bi da tut tm menju. pasivno sm mislu recimo kšn sonic tower za cpu ipd.

aja pa še to. če menjam vent, a je kj vč možnosti da napajalnik crkne? sam odrežeš rdečo pa črno pr obeh ventih pa skupi daš an?

wooted ::

rajš dej 40 € za: klik

Čmrlj ::

Ja če crkne je lahk nič, lahk je pa full sranje.Kolegu je zadnič šel napajalec in mu je sabo vzel , plato, grafo in rame;((

ja to vem. jst sm mislu da napajalnik oddaja najvč zvoku, sm pa šele zdele ugotovu da jih disk:D :D :D zgleda mam probleme z sluhom:D :D .
a ma gdo tole? piše da čist utiša disk pa me zanima če je to res

Gamez0r ::

Mam LC Power 550W na svojem sistemu in mi dela neslišno, vse kar slišim je stock hladilc od grafične kartice, ker so ful glasni. Mislim pa zamenjat še tega.
WTF!

DimmniBurek ::

Sam imam semprona ki se nikakor noče segret na več kot 44°C s stock kulerjem na 5V, grafo )9600 z odklopljenim ventom in en WD disk 160gb, zravn pa še 12cm ventič ki piha čez grafo, rame, NB in procesor. Vse je na 5V
Disk imam na gumicah-zeloooo pripomore k zvokom, pred njim še en 8cm vent. Pa LC Power 550W, 12cm vent.
Računalnik je tako tih, da vsako jutro ko vstanem nisem siguren al še diha al je spustu dušo. V sobi imamo temo in nimam pojma če laufa ker ga ni slišat prou nič. Pa je kišta odprta:D
There Is No Stronger Drug Than Reality

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Utisanje LC6550G (14cm fan)

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
472889 (1475) axee
»

Napajalnik fanless?

Oddelek: Kaj kupiti
192030 (1780) wooted