» »

[MatLab]

[MatLab]

B|az ::

Ojla, tole mi nekako ne gre, bi mi kdo pomagal? Dobi za pijačo.

stvari ne bom pejstal tu, ker je malo veliko tako, da sem spravil na shrani.si

Pa če kdo zna bi prosil za pomoč, narediti je potrebno v MatLabu.

Hvala.

http://shrani.si/files/spisektockxu57.d...

http://shrani.si/files/navodilapoxu5f.d...

http://shrani.si/files/meritvexu5j.doc
Lep pozdrav.

A. Smith ::

Zastonj ne bo nihče naredil naloge namesto tebe.

Morda pa ti bo kdo pomagal, če boš vprašal kaj konkretnega. Kako se z Matlabom to in to...
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Ni to zame. NE študiram računalništva ali kaj podobnega ... pač pa za kolegico ki je na študiju geodezije. S pravi nimam pojma o MatLabu. To je tko kot da bi mi ti zdaj odgovarjal na kakšna geografska/zgodovinska vprasanja ... pač to študiram.
Lep pozdrav.

Pijača ali kaj drugega (plačilo). Noben ni rekel da bi zaston kdo kaj delal.
Lep pozdrav.

ql000 ::

B|az: Sej ne da težim, sam fak al si ti len kot fuks, al pa tvoja "kolegica". Tisto *.txt rukni v excel, import external data, pa par kotnih funkcij. Matr, pa kaj se vam ne da več nič mislit?! Ej, al sm strojnik, pa če si človek vzame 30s cajta, a vklopi tisto kar nosi na vratu, pa ni vrag, da z nečim prideš ven! Ta tvoja "kolegica" ne bo vidla diplome, sorry!

Pa kaj vam ni jasno. NISEM programer, niti me to ne zanima. KOLEGICA, ne vem zakaj v narekovajih, deluje kot da sem si jo zmislil? Nisem si je, imam jajca, da povem če bi bilo pač zame in se mi ne bi dalo, kot si sam rekel. Kot drugo kokr jaz vem je to na njenem faxu pač en od predmetov ... geodezija po drugi strani nima kaj dosti veze s programiranjem, dotičnim MAtLabom. Tako da pač če kdo zna/ve pove/napiše. Plačilo je bilo 40€. Zakaj preteklik? Ker smo rešili zadevo. Vsem hvala, še posebej vama! A. Smith in ql000. Imajo pa strojniki vseeno več pojma o programiranju in podobnih zadevah kot študentje geografije in zgodovine. Vrjetno tudi dosti več kot študentje geodezije.

Adijo.
Lep pozdrav.

ql000 ::

Matlab - jako programiranje?! Pač hec je sam v tem, da se RES nobenmu ne da lenobe podpirat! Kdo ima kaj pojma o čem je IMHO bolj f(interesa,časa). Sam presodi!

Pa na koncu še čisto en mali predlog: drugič naj kolegica pride na forum žicat, ne ti. Ti si zdej dobil malo po prstih, boš videl kak efekt bo v nasprotnem primeru! Ti bo žal, da si dedc! :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računanje matrične enačbe

Oddelek: Šola
346380 (5940) soulfly
»

[MatLab] Razdelitev slike na podslike

Oddelek: Programiranje
5709 (620) tx-z
»

Čemu imeti računalniške učilnice na fakultetah (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
699617 (6326) Matevžk
»

Program za pisanje enačb

Oddelek: Programska oprema
83054 (2926) darkolord
»

Program za skiciranje matematičnih funkcij

Oddelek: Programska oprema
102220 (2077) Aspirinix

Več podobnih tem