Forum » Omrežja in internet » Internet na prenosniku preko BLUETOOTH povezave
Internet na prenosniku preko BLUETOOTH povezave
Reaper ::
LP, ker nimam pojma se obračam na vas. Stvart je taka imam prenosni računalnik HP NX7010, ki ima vgrajen bluetooth sprejemnik, na hišnem računalniku pa imam USB DONGLE BLUETOOTH od Level 1. Rad bi si ustvaril mrežno povezavo med tema dvema rčaunalnikoma tako da bi lahko na svojem prenosniku imel internet, se pravi da bi prenosnik črpal internet preko bluetootha od hišnega računalnika.
Ker ne vem kaj nardit bi prosil če mi lahko kdo napiše step by step navodilo.Nekaj sem se že matral pa od tistega ni bilo nič ker so mi rekli da moram nardit neko dostopno točko al kaj o tem pa nimam pojma
Ker ne vem kaj nardit bi prosil če mi lahko kdo napiše step by step navodilo.Nekaj sem se že matral pa od tistega ni bilo nič ker so mi rekli da moram nardit neko dostopno točko al kaj o tem pa nimam pojma
SepoX ::
Bridge med bluetooth in local area connection na glavnem pcju.
Pri prenosniku poglej pod nastavitve bluetootha, če imaš inštaliran protokol tcp/ip, če ga nimaš ga inštaliraj.
Pri prenosniku poglej pod nastavitve bluetootha, če imaš inštaliran protokol tcp/ip, če ga nimaš ga inštaliraj.
ko vklopim BT v glavni računalnik se mi pokaže pod mrežne povezave bluetooth mrežna povezava tako domnevam da bridge je
na prenosniku pa imam inštaliran protokol tcp/ip tak da to je potem to?
na prenosniku pa imam inštaliran protokol tcp/ip tak da to je potem to?
ja sm zdej vidu,mam pa en problem in sicer na stacionarcu mam BLUETOOTH network conection pa LAN Network conection v različnih kategorijah in ne morem bridge nardit, na prenosnem lahko to nardim ker mam vse povezave v isti skupini na hišnem pa ne gre
kak nasvet?
kak nasvet?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 3184 (2735) | RuskiSnajper |
» | Čudno obnašanje uTorrenta in odpiranje portov ( slab prenos )Oddelek: Programska oprema | 2781 (2609) | blackbfm |
» | 1gbps mrezna povezavaOddelek: Omrežja in internet | 2543 (1616) | fRiK0 |
» | HomenetworkOddelek: Omrežja in internet | 3487 (2763) | MrStein |
» | Nenavadno dolgo zaganjajne winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1721 (1314) | Dean2 |