Forum » Pomoč in nasveti » povečanje particije v Visti
povečanje particije v Visti
jperc21 ::
Probaj s tem
Idi v Control Panel, tam imaš administrative tools in computer management.
Tam notri greš disk management, izbereš disk in poglej v zgornjem desnem kotu ( more actions ). Mogoče se tam da kaj.
LP
Idi v Control Panel, tam imaš administrative tools in computer management.
Tam notri greš disk management, izbereš disk in poglej v zgornjem desnem kotu ( more actions ). Mogoče se tam da kaj.
LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jperc21 ()
bili_39 ::
v disk management klikni z desno tipko na disk...
opcije so extend (če nimaš praznega prostora bo onemogočeno), shrink itd.
Najprej zmanjšaj en disk, da dobiš prostor, nato pa drugega povečaš.
Lepo dela.
opcije so extend (če nimaš praznega prostora bo onemogočeno), shrink itd.
Najprej zmanjšaj en disk, da dobiš prostor, nato pa drugega povečaš.
Lepo dela.
grofsi ::
@bili_39
Mi prosim lahko razložiš kako to naredit. Sm probal kot si napisal, ma kar sm uspel je samo zmanjšanje c particije, medtem ko pa kliknem na d particijo ni opcije extendet - le ta se nahaja samo na c partici kjer lahko združim nazaj kar sem odvojil prej. Rad bi pa c zmanjšal in d povečal.
Hval ana odgovoru :)
see ya
Mi prosim lahko razložiš kako to naredit. Sm probal kot si napisal, ma kar sm uspel je samo zmanjšanje c particije, medtem ko pa kliknem na d particijo ni opcije extendet - le ta se nahaja samo na c partici kjer lahko združim nazaj kar sem odvojil prej. Rad bi pa c zmanjšal in d povečal.
Hval ana odgovoru :)
see ya
zk_eu ::
sei pr men, ko sem skrču particijo C, in hotu povečat drugo v mojem primeru E, tud opcija extende ni bila na voljo, vendar sem problem rešil tako da sem podatke, ki sem jih imel na particiji E prekopiral na particijo C, nato particijo E zbrisal in jo na novo vstaril
bili_39 ::
Me veseli, da si uspel. Tale partition manager v Visti je čisto osnovna zadeva, enkrat sem ga potreboval in je delal, ampak niti slučajno me ne spraševat, v kakšnih primerih vse dela in v katerih ne.
Looooooka ::
to v visti je cist prevec osnovno :D...bog ne daj da hocs povecat c:\ particijo.Bos mogu prvo iz druge vse nekam skopirat pa zbrisat da bos lahko pol c resizu.
Kokr da niso mogl dat not se opcije da se vsi podatki premaknejo na drug konc diska.
Ampak ok....verjetn zato da majo pol druge firme clo kj za prodajat =)
Kokr da niso mogl dat not se opcije da se vsi podatki premaknejo na drug konc diska.
Ampak ok....verjetn zato da majo pol druge firme clo kj za prodajat =)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povečanje sistemske particije WIN7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5869 (3019) | Hanzi77 |
» | Pomoč pri Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5242 (4818) | BorutK-73 |
» | spreminjanje particij...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2299 (1778) | superb_ |
» | združevanje particij ob instalaciji winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1469 (1384) | vir |
» | free program podoben partition magic-uOddelek: Programska oprema | 2910 (1966) | izi12 |