Forum » Kaj kupiti » Cross Fire
Cross Fire
matej888 ::
Stvar je taka:
Imam dve graficne kartice ATI x800rx 256Mb, in bi si rad sestavil Cross Fire varianto, pa me zanima katera osnovna plosca bi bila najbolj ustrezna (gledam namrec na ASUS M2R32-MVP ali kaj podobnega...zelo bi bil vesel za kaksno mnenje/predlog), ce se sploh splaca oz. ima kdo kaksne izkusnje s tem? Procesor naj bi bil AMD.
Kaksne karakteristike moram upostevat pri nabavi osnovne plosce in napajalca (600W+?)
Za cimprejsnje odgovore/nasvete se globoko zahvaljujem.
Matej
Imam dve graficne kartice ATI x800rx 256Mb, in bi si rad sestavil Cross Fire varianto, pa me zanima katera osnovna plosca bi bila najbolj ustrezna (gledam namrec na ASUS M2R32-MVP ali kaj podobnega...zelo bi bil vesel za kaksno mnenje/predlog), ce se sploh splaca oz. ima kdo kaksne izkusnje s tem? Procesor naj bi bil AMD.
Kaksne karakteristike moram upostevat pri nabavi osnovne plosce in napajalca (600W+?)
Za cimprejsnje odgovore/nasvete se globoko zahvaljujem.
Matej
Tech-freak
Klemzz ::
za x800 serijo rabiš master+slave grafično če se ne motim...drugače pa poglej malo sapphire plošče
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sestavljanje novega compa, a to klapaOddelek: Kaj kupiti | 2459 (2147) | x45 |
» | Moj novi compOddelek: Strojna oprema | 2210 (1784) | legice |
» | Za koliko bi prodal star pc??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1679 (1342) | edi123 |
» | Ali se splača kaj nadgraditi sistemOddelek: Strojna oprema | 1241 (862) | mtosev |
» | Kako se razume najnovejša strojna oprema z linuxom?Oddelek: Strojna oprema | 891 (835) | Gandalfar |