Forum » Omrežja in internet » nedosegljivost določenih strani
nedosegljivost določenih strani
bbf ::
Zdravo družba!
spet mam en problem, ki mi gre na živce:
sm pa tja se najde kak stran, ki se neče odpret. recimo www.imdb.com.
za foro sem probal preko proxija, in ga odpre, sicer počas kokr pač preko proxija to gre.
preveril sem DNS, če ne vrže kakega levega IPja: je vse v redu. ne odpre niti po imenu, niti po IPju.
pol metra zraven na drugem računalniku na drugem omrežju in drugem internetnem ponudniku probam internet stran in dela, tako po imenu kot IPju (DNS da iste IPje).
ponudnik je softnet. nej kdo k je na softnetu plis proba, kako tm teče imdb. pa če ma kdo kako idejo, zakaj je to tako, bi tut rad slišal.
LP!
spet mam en problem, ki mi gre na živce:
sm pa tja se najde kak stran, ki se neče odpret. recimo www.imdb.com.
za foro sem probal preko proxija, in ga odpre, sicer počas kokr pač preko proxija to gre.
preveril sem DNS, če ne vrže kakega levega IPja: je vse v redu. ne odpre niti po imenu, niti po IPju.
pol metra zraven na drugem računalniku na drugem omrežju in drugem internetnem ponudniku probam internet stran in dela, tako po imenu kot IPju (DNS da iste IPje).
ponudnik je softnet. nej kdo k je na softnetu plis proba, kako tm teče imdb. pa če ma kdo kako idejo, zakaj je to tako, bi tut rad slišal.
LP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dve domeni z istim IPjemOddelek: Omrežja in internet | 2508 (1685) | c3p0 |
» | 1 PC > 2 ISP > 2 IP > 2 brskalnika z različnima IP istočasno onlineOddelek: Omrežja in internet | 2074 (1604) | SeMiNeSanja |
» | kako se lahko skrije IP ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3202 (2671) | ABX |
» | Registrirana domena, tujina dela, slo ne (zaenkrat test preko siola in ne dela)Oddelek: Izdelava spletišč | 1574 (1412) | Gandalfar |
» | Anomnimno surfanje ? garantirano preko proxya ?Oddelek: Omrežja in internet | 1744 (1314) | pingec |