Forum » Kaj kupiti » Peluga - dobavni roki
Peluga - dobavni roki
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
Icematxyz ::
Ima kdo kaj več izkušenj kot jaz s tem?
Zanima me kako dolgo traja če si rezerviram par komponent katere imajo v vseh drugih poslovalnicah le v Gradcu ne da potem to lahko prevzamem v Gradcu.
Ker to kaj so oni napisali se mi zdi da nekako ne štima glede na to kako dolgo čakam. Pa teh komponent samo v tej poslovalnici že kar nekaj časa ni so pa povsod drugod. Celo zmajnkalo je ene komponente v vseh poslovalnicah medtem ko čakam in drugi dan so jo imele vse poslovalnice le ta v Gradzu ne.
Če lahko kdo namigne kako dolgo je čakal bi bil zelo hvaležen ker njim nekako ne zaupam več in njihovim obljubam.
Zanima me kako dolgo traja če si rezerviram par komponent katere imajo v vseh drugih poslovalnicah le v Gradcu ne da potem to lahko prevzamem v Gradcu.
Ker to kaj so oni napisali se mi zdi da nekako ne štima glede na to kako dolgo čakam. Pa teh komponent samo v tej poslovalnici že kar nekaj časa ni so pa povsod drugod. Celo zmajnkalo je ene komponente v vseh poslovalnicah medtem ko čakam in drugi dan so jo imele vse poslovalnice le ta v Gradzu ne.
Če lahko kdo namigne kako dolgo je čakal bi bil zelo hvaležen ker njim nekako ne zaupam več in njihovim obljubam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniške trgovine v AvstrijiOddelek: Kaj kupiti | 4998 (4676) | jakan123 |
» | Nakup novih zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 1069 (941) | __Devil__ |
» | Peluga & Uveljavljanje garancijeOddelek: Kaj kupiti | 1216 (751) | flipflop |
» | Avstrija, Graz ali okoliceOddelek: Kaj kupiti | 4027 (3186) | VASkO |
» | kupujem nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1351 (1262) | Luc |